BBQ Drachten

Sfeervolle BBQ Drachten bij Strandheem

Bij Strandheem maken we uw verblijf extra smaakvol met onze onvergetelijke BBQ Drachten. Of het nu gaat om een informele bijeenkomst, bedrijfsuitje, of een feestelijke gelegenheid, onze BBQ-opties zorgen voor een culinair hoogtepunt.

Wat kunt u verwachten: Verse Ingrediënten: Onze BBQ’s worden bereid met de beste en meest verse ingrediënten, lokaal geselecteerd om de smaakpapillen te verwennen.
Diverse Menu-opties: Of u nu kiest voor sappige steaks, smaakvolle hamburgers, gegrilde groenten of vegetarische opties, ons gevarieerde menu biedt voor elk wat wils.
Sfeervolle Locatie: Geniet van uw BBQ in een sfeervolle setting, of het nu aan het water is of in onze gezellige eetruimte.
Flexibiliteit voor Groepsgroottes: Of u nu met een kleine groep intiem wilt genieten of een groot evenement organiseert, we passen onze BBQ-arrangementen aan op uw groepsgrootte.
Dieetwensen en Budget: Wij houden rekening met specifieke dieetwensen en uw budget, zodat u zorgeloos kunt genieten.

  • Ontdek de lekkerste BBQ Drachten bij Strandheem en maak van uw bijeenkomst een onvergetelijke culinaire ervaring. Neem contact met ons op om uw BBQ-arrangement op maat te bespreken.

  •  
 

Barbecue populair

Huzaren/vleessalade
Frites
Gemengde salade
Saté
Barbecue worst
Hamburger
Sjasliek
Speklap
Diverse sauzen
Stokbrood/kruidenboter

Vanaf € 21,50 per persoon

Barbecue de luxe

Brunch/vleessalade
Biefstuk spies
Reuzen saté
Sjasliek
Drumstick
Karbonade
Spareribs
Diverse sauzen
Stokbrood/kruidenboter

Ijstaart met slagroom en vers fruit

Vanaf € 27,50 per persoon

 

Genieten van BBQ Drachten.

Genieten van lekker eten aan het water is een onvergetelijke ervaring die de zintuigen prikkelt en ontspanning brengt. een culinaire ervaring aan het water heeft iets bijzonders.

Wat maakt eten aan het water zo speciaal? Sfeer: De rustgevende geluiden van het water, de frisse lucht en de serene omgeving creëren een unieke sfeer die bijdraagt aan een ontspannen eetervaring. Uitzicht: Het uitzicht op het water voegt een extra dimensie toe aan de maaltijd. Het kalmerende effect van water draagt bij aan het genot van het eten. Variatie: Of het nu een picknick aan de oever, een diner op een terras aan het water of een barbecue aan het strand is, de variatie aan eetervaringen aan het water is enorm. Verbinding: Eten aan het water creëert vaak een gevoel van verbinding met de natuur. Het is een moment om te genieten van goed gezelschap en heerlijk eten te midden van een prachtige omgeving. Speciale Gelegenheden: Het water vormt een perfecte achtergrond voor speciale gelegenheden zoals bruiloften, jubilea of romantische diners.

Of je nu kiest voor een buffet of een barbecue aan het strand, lekker eten aan het water maakt van een maaltijd een onvergetelijke ervaring.