Bedrijfsuitje Drachten

Bij Strandheem bieden we een breed scala aan mogelijkheden voor uw Bedrijfsuitje Drachten. Hier zijn enkele voorbeelden van wat wij te bieden hebben:
  • Themafeest voor je Bedrijfsuitje Drachten: Creëer onvergetelijke herinneringen met op maat gemaakte themafeest bij Strandheem. Of het nu gaat om een elegant gala, een feestelijke tropische avond, of een retro discofeest, wij zorgen ervoor dat het themafeest perfect bij uw wensen past.
  • Uitjes: Van teambuilding tot ontspanning, bieden wij diverse mogelijkheden om uw team bij elkaar te brengen en plezier te hebben. Bovendien zijn onze activiteiten speciaal ontworpen om de teamgeest te versterken.
  • Paintball uitje: Voor de avontuurlijke teams is er paintball, een opwindende activiteit die niet alleen spanning brengt, maar ook teamwork en strategisch denken vereist.
  • E-Chopper: Ontdek de prachtige omgeving op een milieuvriendelijke manier met onze E-Choppers. Een leuke en duurzame activiteit die uw team een unieke ervaring biedt.
  • Outdoor activiteiten: Van sportieve uitdagingen tot survivalactiviteiten, bieden wij diverse outdoor avonturen om de teamgeest te stimuleren en samenwerking te bevorderen.

Dit is slechts een glimp van wat we te bieden hebben. Neem gerust contact met ons op, en wij helpen u graag bij het organiseren van het perfecte bedrijfsuitje in Drachten, dat volledig is afgestemd op de behoeften en voorkeuren van uw team

Unieke setting voor een onvergetelijk uitje!

Een locatie aan het water heeft altijd al iets extra’s, helemaal als er een strand aanwezig is. In dit geval is het ook nog eens jullie privéstrand. Vergeet de drukke meetings en alles wat met werk te maken heeft, want nu draait het om plezier. Dat zit wel goed in deze unieke setting in het hart van Noord-Nederland. Lekker met je collega’s naar het Bedrijfsuitje Drachten. Een buitenkansje op een superorigineel bedrijfsfeest.

Uw wensen

Vanaf de koffieontvangst tot en met de feestavond we verwerken alles wat wenselijk is in een programma en dat kneden we zo dat het past binnen de door uw gestelde voorwaarden. Een aantal van onze standaard arrangementen zijn heel geschikt voor afdelingen en bedrijven, maar voor grotere groepen kunnen we altijd een programma voor jullie op maat maken! Van 10 tot 1000 personen, we maken graag een programma dat bij uw organisatie past!

Heerlijk eten en drinken op Bedrijfsuitje Drachten

Naast de lekkerste drankjes zorgen we voor heerlijk eten, waarbij we gebruikmaken van de beste ingrediënten en producten uit de regio. Kies voor een ontvangst met koffie, thee en cake en voor een naborrel met heerlijke borrelhapjes. Of ga voor de barbecue, een populaire optie. Kom in actie en leg een datum vast voor dit stoere bedrijfsuitje. We zien jullie snel bij Partycentrum Strandheem!

Budget

Doordat wij bij Strandheem veel verschillende activiteiten zoals themafeesten in huis hebben, kunnen wij ook voor ieder budget een uitje voor uw bedrijf op maat maken. Wilt u informatie over een voor uw bedrijf of afdeling op maat te maken uitje, neem dan vrijblijvend contact met ons op.