Bedrijfsuitje Groningen

Bedrijfsuitje Groningen bij Strandheem

Ontdek alles wat u nodig heeft voor het organiseren van een succesvol bedrijfsuitje Groningen bij Strandheem, waar eten, drinken, praten, teambuilding, feesten en activiteiten allemaal onder één dak plaatsvinden. Ons terrein en zalen zijn ideaal geschikt voor bedrijfsuitjes, met diverse mogelijkheden voor een onvergetelijke dag.

Voorbeelden van Bedrijfsuitjes:

 • Themafeesten: Creëer een unieke sfeer met een themafeest op maat. Of het nu gaat om een specifieke stijl, een tijdperk of een feestelijke gelegenheid, wij maken er een onvergetelijk evenement van.
 • Beachfestival: Breng de zomer naar Groningen met een bruisend beachfestival. Denk aan zand tussen de tenen, tropische drankjes en leuke activiteiten op ons terrein.
 • E-Chopper Avontuur: Verken de omgeving op een E-Chopper, een elektrisch voertuig dat zowel milieuvriendelijk als stoer is. Een unieke manier om de regio te ontdekken.

Meer Mogelijkheden:

 • Uitjes: Ontdek diverse uitjes voor zowel binnen als buiten. Of het nu gaat om teambuilding, ontspanning of avontuur, we hebben een scala aan activiteiten om uit te kiezen.
 • Paintball: Beleef de opwinding van paintball op ons speciale terrein. Een teambuildingactiviteit vol actie en strategie.
 • Outdoor Activiteiten: Geniet van de natuur met een scala aan outdoor activiteiten. Van sportieve uitdagingen tot ontspannen bezigheden, er is voor elk wat wils.

Bij Strandheem maken we van uw bedrijfsuitje  Groningen een onvergetelijke ervaring. Neem een kijkje bij onze verschillende activiteiten en ontdek hoe wij uw evenement tot een succes kunnen maken! Een locatie aan het water heeft altijd al iets extra’s, helemaal als er een strand aanwezig is. In dit geval is het ook nog eens jullie privéstrand. Vergeet de drukke meetings en alles wat met werk te maken heeft, want nu draait het om plezier. Dat zit wel goed in deze unieke setting in het hart van Noord-Nederland. Lekker met je collega’s naar het Bedrijfsuitje Groningen. Een buitenkansje op een superorigineel bedrijfsfeest.

Unieke Setting aan het Water voor Bedrijfsuitje Groningen

Laat de drukke werkzaamheden achter je en stap in een wereld van plezier op ons privéstrand aan het water. Een bedrijfsuitje in Groningen wordt pas echt bijzonder wanneer je geniet van de extra’s die een locatie aan het water te bieden heeft. En als dat nog niet genoeg is, hebben wij ons eigen privéstrand, waardoor je de hectiek van Noord-Nederland even kunt ontvluchten.

Waarom onze Unieke Setting:

 1. Privéstrand Magie: Ervaar de magie van een privéstrand – een exclusieve plek waar jij en je collega’s kunnen ontspannen, lachen en samen plezier kunnen maken.
 2. Ontsnapping aan Werkdruk: Laat de zorgen van het werk achter je. Hier draait alles om ontspanning, teambuilding en het vieren van succes.
 3. Hart van Noord-Nederland: Gelegen in het hart van Noord-Nederland, biedt onze unieke setting een oase van rust te midden van de bruisende omgeving.
 4. Superorigineel Bedrijfsfeest: Maak van je bedrijfsuitje in Groningen een superorigineel feest. Ontdek de mogelijkheden van het privéstrand voor een evenement dat iedereen zal bijblijven.
 5. Buitenkanje voor Teamspirit: Versterk de teamspirit terwijl je geniet van de frisse lucht, het geluid van de golven en de ontspannen sfeer die alleen aan het water te vinden is.

Kortom, bereid je voor op een buitenkansje voor een bedrijfsfeest zoals nooit tevoren. Ons privéstrand aan het water in het hart van Noord-Nederland wacht op de komst van jou en je collega’s voor een onvergetelijk bedrijfsuitje Groningen.

Budget

Doordat wij bij Strandheem veel verschillende activiteiten in huis hebben, kunnen wij ook voor ieder budget een uitje voor uw Bedrijfsuitje Groningen op maat maken. Wilt u informatie over een voor uw bedrijf of afdeling op maat te maken uitje, neem dan vrijblijvend contact met ons op.