Buffet Drachten

Buffet Drachten bij Strandheem

Bij Strandheem nemen we niet alleen de organisatie van uw evenement serieus, maar ook de inwendige mens. Gedurende uw verblijf zorgen wij voor culinaire verwennerij, afgestemd op uw arrangement.

Of het nu gaat om een heerlijk verzorgd diner, een smakelijk buffet in de stijl van Drachten, of een sfeervolle barbecue voor, tijdens of na uw feest, wij bieden catering die perfect past bij uw wensen.

Bij al onze cateringopties ( Eten en drinken )houden we rekening met diverse dieetwensen, planning en natuurlijk uw budget.

Buffet Drachten voor Grote en Kleine Groepen

Of u nu in kleine kring wilt samenkomen of een groots evenement organiseert, ons Buffet Drachten is geschikt voor zowel kleine gezelschappen als grote groepen. Afhankelijk van de omvang van uw gezelschap en het type evenement, kunnen de gerechten in verschillende sfeervolle vertrekken worden geserveerd.

Laat ons uw smaakpapillen verwennen terwijl u geniet van een onvergetelijk verblijf bij Strandheem bij Drachten. Wij staan klaar om uw culinaire ervaring net zo bijzonder te maken als uw evenement zelf.

Koud/warm buffet

Huzaren/vleessalade
Kip/kerrie en zalmsalade
Varkenshaas met roomsaus
Kipfilet met kerrie/ananassaus
2 soorten aardappelen
Nasi
Ardennerham met meloen

Rauwkost/gemengde salade/rode peertjes
Diverse sauzen
Stokbrood/kruidenboter

Koud/Warm buffet deluxe

Koud

Huzarensalade
Salade van rundvlees
Kip/kerriesalade
Zalmsalade
Vers afgebakken stokbrood geserveerd met gekruide boter
Verse meloen omwikkeld met Ardennerham

Dagvers gerookte zalmfilet
Gerookte makreel
Garnalen met geserveerd met een heerlijke whiskysaus

Warm

Medallions van Varkenshaas met een romige champignonroomsaus
Kipfilet met een gebonden saus van kerrie en ananas

Aardappel partjes
Gekruid en gefrituurde kubes van aardappelen
Nasi
Warme dagverse seizoensgroente

Gemengde rauwkost
Gemengde sla salade
Zachte rode peertjes
Diverse sauzen, satésaus

Koninklijke horeca

Bij Partycentrum Strandheem zijn er interessante combinaties mogelijk qua eten en drinken. We hanteren hoge kwaliteitsstandaarden en we zijn aangesloten bij Koninklijke Horeca Nederland. Geniet van de borrel en/of de barbecue. Proef van de heerlijke Buffet Drachten borrelhapjes en vier deze feestelijke dag met je vrienden, familieleden of collega’s. We kijken er naar uit om jullie gastvrij te ontvangen bij onze toplocatie.