Catering op locatie

Evenementen terrein Strandheem

Strandheem is bij uitstek geschikt als evenementenlocatie. Goed bereikbaar, centraal in Noord-Nederland en direct aan de A7. In een prachtige bosrijke omgeving aan het meer Strandheem. Wij beschikken over een mooie evenemententerreinen met eindeloos veel mogelijkheden voor jouw evenement, maar ook over horeca en zalen. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest of personeelsuitje, festivals, kamperen, sportdagen of beurzen zoals expo’s en congressen, er is altijd een van onze terreinen geschikt voor jouw evenement. Voorts beschikken we over voldoende gratis parkeergelegenheid.

Evenement op uw locatie

Cateringservice Strandheem verzorgt (party)catering bij u thuis of op het werk voor groepen vanaf 20 personen. Een receptie in uw bedrijf, een gezellige barbecue bij u aan huis, een familiedag voor medewerkers met hun gezinsleden of de opening van uw nieuwe bedrijf.

Catering voor uw event nodig? Wij verzorgen het graag voor u 

Rekening houdend met de gezelschapsgrootte en de gewenste ambiance richten wij uw locatie in. Wij kunnen zorgen voor een geschikte partytent met meubilair, groenvoorziening en sfeervolle verlichting. Naast het leveren van hapjes, salades of buffetten is het ook mogelijk om de drankjes inclusief bediening door ons te laten verzorgen. Indien u graag meer wilt weten over de mogelijkheden, dan maken wij graag een vrijblijvende afspraak om de locatie te bezichtigen. Tijdens dit gesprek adviseren wij u omtrent de mogelijkheden en werken dit gesprek vervolgens uit in een duidelijke offerte.

Catering

Cateringservice Strandheem verzorgt (party)catering bij u thuis of op het werk voor groepen vanaf 15 personen. Een receptie in uw bedrijf, een gezellige barbecue bij u aan huis, een familiedag voor medewerkers met hun gezinsleden of de opening van uw nieuwe bedrijf.

Cateraar nodig? Wij verzorgen het graag voor u

Rekening houdend met de grootte en de gewenste ambiance richten wij uw locatie in. Wij kunnen zorgen voor een geschikte partytent met meubilair, groenvoorziening en sfeervolle verlichting. Naast het leveren van hapjes, salades of buffetten is het ook mogelijk om de drankjes inclusief bediening door ons te laten verzorgen. Indien u graag meer wilt weten over de mogelijkheden, dan maken wij graag een vrijblijvende afspraak om de locatie te bezichtigen. Tijdens dit gesprek adviseren wij u omtrent de mogelijkheden en werken dit gesprek vervolgens uit in een duidelijke offerte.