Dinerquiz

Hilarische Dinerquiz, verschillende speelrondes en een heerlijk driegangenbuffet.

Verzamel je vrienden, collega’s of familieleden voor de interactieve Dinerquiz van Partycentrum Strandheem. Dit leuke groepsuitje is een aantrekkelijke combinatie van een activiteit en een etentje. Jullie gaan in teams de strijd met elkaar aan in een enerverende quizshow met verschillende rondes.

Uiteenlopende thema’s

De Dinerquiz stelt je in staat om uit te blinken, want er worden meerdere thema’s behandeld. Iemand weet bijvoorbeeld alles van films en series, terwijl iemand anders op de hoogte is van wetenschappelijke ontwikkelingen en algemene kennis. Weer een ander kan alle vragen over sport beantwoorden. Er is natuurlijk ook een vragencategorie over ‘Eten en drinken’, aangezien de vragenrondes worden afgewisseld met een zalig driegangenbuffet.

Quizmaster, uitdaging en humor

De show is in handen van onze quizmaster, een persoonlijke en professionele entertainer. Hierdoor ontstaat er een competitie met allerlei grappige gevolgen. De quiz is dan ook origineel, gezellig en vol humor. Informeer of reserveer de activiteit op tijd bij Partycentrum Strandheem.

Zintuigen

Naast diverse vragen bestaat de quiz uit een ode aan de zintuigen. Dat merk je direct bij de proef-, ruik- en doe-opdrachten. Jouw team wordt bijvoorbeeld getest op het herkennen van biertjes en geluidsfragmenten. Daarnaast zal blijken of en hoe jullie voorwerpen kunnen uitbeelden. Het hele tafereel speelt zich af op een centrale locatie in Noord-Nederland: twintig minuten rijden vanuit de richting Heerenveen én vanuit de richting Groningen (stad).

Quiz op maat

In overleg (optioneel) maken we de quiz geheel op maat. Bij een bedrijfsuitje besteden we dan aandacht aan de branche, producten en de diensten van het bedrijf, aangevuld met actuele onderwerpen die er spelen. In het geval van verenigingen, families en vriendengroepen is het mogelijk om leuke weetjes en interessante of grappige informatie te verwerken in de vragen.