Drakenbootrace

Verwacht 2024

Superstoere teamrace in grote drakenboten met tromgeroffel.

De drakenbootrace is een soort watervariant van spektakelrijke achtervolgingsfilms. Probeer de andere boot voor te blijven en zet de snelste tijd neer. Verdeel de rollen onder het personeel, de familie of de vriendengroep. Van stuurman tot trommelaar en peddelaar, iedereen is hard nodig.

Fury Water Race

Ervaar ‘madness’ (totale gekte) op het water, want de drakenbootrace begint. Een teamstrijd met twee lange kano’s van twaalf meter met een drakenkop op de boeg. Jullie peddelen op het ritme van de luide trommelaar. Links, rechts, links, rechts. Je hoort de stuurman schreeuwen: dat kan beter! De drakenbootrace belooft een Fury Water Race (razende waterrace). De andere boot nadert. Reken maar dat zij net zo graag willen winnen. Dat mogen jullie niet laten gebeuren. Actie!

Drakenbootrace populair bij groepen

Jullie hebben te maken met meerdere peddelaars in een langwerpige drakenboot. Synchroon peddelen is de sleutel tot succes. Alleen dan maken jullie voldoende vaart. Deze waterrace doet het goed bij groepen. Denk aan bedrijven, families en vrijgezellengroepen. Het is origineel en onderhoudend. Bovendien staat de eer op het spel. Een verliesbeurt zou een mentale mokerslag betekenen. Dus zet je beste handen voor, peddel vol passie en versla die prutsers.

Traditie in China

Deze waanzinnige activiteit was ooit een vruchtbaarheidsritueel in China, als verzoek voor regen aan de goden. Zo konden de gewassen verder groeien. De toenmalige drakenbootrace vond plaats in de valleien, dicht bij de oevers van de rivieren. Een paar duizend jaar later vertrekken we vanaf Olivier Beach, de activiteitenzone van partycentrum Strandheem. Het tromgeroffel klinkt. Peddelen als een malle!

Dakenbootrace Strandheem

Boek nu de drakenbootrace! Partycentrum Strandheem biedt deze activiteit aan met aantrekkelijke arrangementen voor het eten en drinken. Strandheem is vlot bereikbaar vanuit Heerenveen, Groningen en Leeuwarden. Dat is te danken aan de centrale ligging in Noord-Nederland. Tot ziens bij Partycentrum Strandheem.

Informatie over dit Outdooruitje:

  • € 17,00 per persoon (vanaf 16 personen)
  • € 289,- per groep (8 tot 16 personen)
  • Tijdsduur: circa 2 uur
  • Alleen te boeken in combinatie met eten en drinken

Bijzonderheden:

  • kinderen 5 t/m 12 jaar: 7,50 per persoon
  • kinderen tot 5 jaar: gratis