E-chopper Friesland

E-chopper Friesland
Verken Friesland op een E-Chopper!

Laat de solex achterwege en stap over op de E-chopper – betrouwbaar, geruisloos en milieuvriendelijk. Waan jezelf voor even een echte biker! Met de stoere E-chopper van Spyderwheelz verken je op avontuurlijke wijze het prachtige bosrijke landschap van Friesland. Of je nu kiest voor kronkelende sluiproutes of een langere route rond de Friese meren, de E-chopper biedt een unieke ervaring.

Waarom de E-chopper:

 1. Milieuvriendelijk: Geniet van de rit zonder de natuur te belasten. De E-chopper is 100% elektrisch en laat geen schadelijke emissies achter.
 2. Geruisloos Avontuur: Ervaar de rust van de omgeving zonder storende geluiden. De E-chopper biedt een geruisloze rijervaring.
 3. Stoer en Betrouwbaar: Met een robuust ontwerp geeft de E-chopper je een stoere uitstraling. Bovendien staat hij garant voor betrouwbare prestaties.
 4. Bezienswaardigheden Ontdekken: Volg een aanbevolen route en ontdek alle prachtige bezienswaardigheden die de regio te bieden heeft.
 5. Wind in je Haren: Geniet van de vrijheid en de wind die door je haren waait terwijl je ontspannen door de omgeving rijdt.

Of je nu een natuurliefhebber bent of gewoon wilt genieten van een unieke rijervaring, de E-chopper in Friesland is de perfecte manier om de omgeving te verkennen. Maak je klaar voor een onvergetelijk avontuur op twee wielen!

bevelen. Hierdoor maak je kennis met alle bezienswaardigheden die in de regio te zien zijn. Het enige wat jij onderweg hoeft te doen is te genieten van de wind die door je haren raast tijdens het rijden met de E-chopper!

Drie uren of langer genieten op je E-chopper!

Wij nodigen je uit om gedurende een twee uur durende route plaats te nemen op onze stoere E-chopper en op unieke wijze te genieten van al het moois van de Friese bossen of neem een route rond één van de Friese meren.

Wil je langer genieten van de omgeving op je E-chopper, dan kan dat natuurlijk ook, ze zijn ook te huur voor een hele dag!

Informatie over dit uitje:

 • Route 3 uren € 37,50
 • Hele dag € 52,50 p/p (max. 60 kilometer)

Bijzonderheden:

Minimum leeftijd 16 Jaar
Je bent in het bezit van een rijbewijs of bromfietscertificaat
Vooraf onderteken je het verhuurcontract

AR Citygame met E-Chopper Avontuur in Friesland

Waan jezelf een echte biker en ontdek de regio op een gave E-Chopper terwijl je deelneemt aan een spannende AR Citygame. Combineer het avontuurlijke gevoel van het stoere voertuig met de opwinding van een interactieve citygame op je smartphone of tablet.

Wat kun je verwachten:

 1. E-Chopper Avontuur: Stap op de gave E-Chopper en voel de vrijheid van de open weg. Rijd door het prachtige Friesland en ontdek de regio op een unieke manier.
 2. Echte Biker Ervaring: Dankzij de E-Chopper voel je je als een echte biker. Geniet van het geruisloze rijden en het stoere design van dit elektrische voertuig.
 3. AR Citygame: Ontvang een smartphone of tablet met daarop een boeiende citygame in een specifiek thema. Werk samen met je team om de opdrachten uit te voeren en de vragen te beantwoorden.
 4. Teamuitdagingen: De citygame is ontworpen voor teamverband. Werk samen, gebruik je creativiteit en los uitdagende opdrachten op om als winnend team uit de bus te komen.
 5. Interactieve Beleving: De combinatie van de E-Chopper-rit en de AR Citygame zorgt voor een interactieve en boeiende beleving, waarbij je niet alleen de omgeving verkent, maar ook actief deelneemt aan het spel.

A CASA DE DINERO: Escape Room op Wielen met E-Chopper Avontuur

Dompel jezelf onder in de wereld van El Professor en stap op de E-Chopper om de bank van Madrid te beroven. Jij bent nu een essentieel lid van de bende, en dit avontuur belooft een unieke escape room op wielen te zijn. Laat de smartphone je leiden naar intrigerende locaties terwijl je onderweg verschillende opdrachten uitvoert.

Wat kun je verwachten:

 1. E-Chopper Avontuur: Ga op pad met de stoere E-Chopper en voel de spanning van een ontsnappingsavontuur op wielen. Verken de straten van Madrid terwijl je deel uitmaakt van het meesterplan.
 2. El Professor’s Bende: Werk samen met El Professor en zijn bende om de ultieme bankoverval voor te bereiden. Maar zijn jullie echt het beste team om mee samen te werken? Ontdek het terwijl het verhaal zich ontvouwt.
 3. Smartphone Navigatie: Gebruik je smartphone als gids, die je naar fascinerende plekken leidt en je in contact brengt met de verschillende aspecten van de escape room op wielen.
 4. Opdrachten en Raadsels: Los onderweg diverse opdrachten en raadsels op. Gebruik je intelligentie en creativiteit om elk puzzelstukje van de overval perfect in elkaar te laten passen.
 5. Teamdynamiek: Ontdek of jullie als team kunnen samenwerken en de uitdagingen van El Professor kunnen overwinnen. Teamwork en strategie zijn cruciaal voor het succes van de missie.

Kortom, bereid je voor op een meeslepende ervaring waarin avontuur, spanning en interactieve opdrachten samenkomen. Word een lid van El Professor’s bende en zie of jullie de bank van Madrid kunnen beroven en ontsnappen aan de achtervolging!

UNDERCOVER

Deze game is gebaseerd op de bekende Netflix-serie. Jullie vormen zelf een undercover operatie door de omgeving van Strandheem. Samen met een E-Chopper rijden jullie naar de gemarkeerde punten. Eenmaal aangekomen beantwoorden jullie vragen en spelen opdrachten. Het is doel is duidelijk:
ontmasker Marco V. en onderschep zijn zending.

NO TIME TO DIE

De AR (Augmented Reality) Citygame ‘No Time To Die’ is een echte wereld gecombineerd met een virtuele wereld. Jij en de andere spelers zullen met de E-Chopper navigeren door een aangrijpend verhaal terwijl jullie ondertussen lastige puzzels oplossen. Stap in de MI6 en ontrafel wat er met jullie vriend Skripal is gebeurd.

INFORMATIE OVER DIT UITJE:
 • € 48,- per persoon (vanaf 12 personen)
 • Tijdsduur ongeveer 3 uren.