E-chopper huren Drachten

Toffe roadtrip met een E-chopper huren Drachten

Onze ‘Spyder Wheelz’ E-Chopper ziet er heel stoer uit en dat is ie ook. Daarom is het een perfect voertuig voor een toffe roadtrip. De tocht gaat over zowel verharde als onverharde paden, door de natuur rond Drachten. Tijdens zo’n avontuurlijke en milieuvriendelijke toer beleef je het moderne biker gevoel. Onderweg geniet je van de wind door je haren, evenals de vrijheid van het toeren. Een duurzaam groepsuitje in de gezonde buitenlucht, dat is hoe dan ook een succesnummer.

E-Chopper

De E-Chopper straalt een al stoerheid uit. Allereerst vanwege de brede wielen. Ten tweede door de vormen en het lijnenspel. Al met al is het een dankbaar object voor foto’s/filmpjes op Instagram en TikTok. Het voertuig is ook gewild bij echte levensgenieters en liefhebbers van leuke en gezellige toerritten. Samengevat kan eigenlijk iedereen wel uit de voeten met zo’n opvallende en unieke verschijning.

E-chopper huren Drachten dat doe je bij Partycentrum Strandheem

Vergeet de solex en huur een E-Chopper: betrouwbaar milieuvriendelijk en geruisloos. Waan je voor even een échte biker! Met de stoere E-chopper van Spyderwheelz maak je op avontuurlijke en milieuvriendelijke wijze kennis met het prachtige Friese landschap… toer door de bossen van Bakkeveen en ontdek nieuwe kronkelende sluiproutes. Wil je een langere route rond de prachtige Friese meren?… Toer door de mooie omgeving door middel van een route die wij je aanbevelen. Hierdoor maak je kennis met alle bezienswaardigheden die in de regio te zien zijn. Het enige wat jij onderweg hoeft te doen is te genieten van de wind die door je haren raast tijdens het rijden met de E-chopper!

Twee uren of langer genieten op je E-chopper!

Wij nodigen je uit om gedurende een twee uur durende route plaats te nemen op onze stoere E-chopper en op unieke wijze te genieten van al het moois wat Friesland je te bieden heeft.

Wil je langer genieten van de omgeving op je E-chopper, dan kan dat natuurlijk ook, ze zijn ook te huur voor een hele dag!

Informatie over dit uitje:
  • Route 3 uren € 37,50
  • Hele dag € 52,50 p/p (max. 60 kilometer)
Bijzonderheden:
  • Vanaf 2 personen
  • Minimum leeftijd 16 Jaar
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs of bromfietscertificaat
  • Vooraf onderteken je het verhuurcontract en ga je akkoord met de algemene voorwaarden
  • Veel gestelde vragen