E-chopper huren in Groningen

Ontdek Groningen op de Stoere E-Chopper E-chopper huren in Groningen

Stap in de wereld van avontuur en voel je voor even een echte biker met de stoere E-Chopper van Spyderwheelz. Verken op een avontuurlijke en milieuvriendelijke wijze het prachtige coulisselandschap van het Westerkwartier of tour door de bossen van Bakkeveen en ontdek nieuwe kronkelende sluiproutes. En als je op zoek bent naar een langere route rond de schitterende Friese meren, hebben wij de perfecte aanbevolen route voor je uitgestippeld. Zo ontdek je alle bezienswaardigheden die deze regio te bieden heeft.

Waarom de E-Chopper:

 1. Échte Biker Ervaring: Voel de adrenaline terwijl je op de stoere E-Chopper door het landschap rijdt. Een ervaring die je het gevoel geeft een echte biker te zijn.
 2. Milieuvriendelijk Avontuur: Geniet van het avontuur zonder het milieu te belasten. De E-Chopper is 100% elektrisch en laat geen schadelijke emissies achter.
 3. Diverse Verkenningsopties: Kies je favoriete route – of het nu het coulisselandschap, de bossen van Bakkeveen, of de Friese meren zijn. Elke route biedt een unieke verkenning van de omgeving.
 4. Aanbevolen Routes: Volg onze aanbevolen routes en ontdek alle verborgen schatten en bezienswaardigheden die deze regio te bieden heeft.
 5. Geniet van de Vrijheid: Laat de wind door je haren waaien terwijl je ontspannen geniet van de rit op de E-Chopper.

Wacht niet langer. Huur een E-Chopper bij Spyderwheelz en ervaar Groningen op een unieke, milieuvriendelijke en avontuurlijke manie

Drie uren of langer genieten op je E-chopper!

Wij nodigen je uit om gedurende een drie uur durende route plaats te nemen op onze stoere E-chopper en op unieke wijze te genieten van al het moois van het Westerkwartier of neem een route rond één van de Friese meren.

Wil je langer genieten van de omgeving op je E-chopper, dan kan dat natuurlijk ook, ze zijn ook te huur voor een hele dag!

Informatie over dit uitje E-chopper huren in Groningen:
 • Route 3 uren € 35,00 p/p
 • Hele dag € 49,50 p/p (max. 60 kilometer)
Bijzonderheden:
 • Minimum leeftijd 16 Jaar
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs of bromfietscertificaat
 • Vooraf onderteken je het verhuurcontract en ga je akkoord met de algemene voorwaarden
 • Veel gestelde vragen
Toffe roadtrip met een elektrische chopper E-chopper huren in Groningen

Onze ‘Spyder Wheelz’ e-Chopper ziet er heel stoer uit en dat is ie ook. Daarom is het een perfect voertuig voor een toffe roadtrip. De tocht gaat over zowel verharde als onverharde paden, door de natuur rond Strandheem. Tijdens zo’n avontuurlijke en milieuvriendelijke toer beleef je het moderne biker gevoel. Onderweg geniet je van de wind door je haren, evenals de vrijheid van het toeren. Een duurzaam groepsuitje in de gezonde buitenlucht, dat is hoe dan ook een succesnummer.

E-Chopper

De E-Chopper straalt een al stoerheid uit. Allereerst vanwege de brede wielen. Ten tweede door de vormen en het lijnenspel. Al met al is het een dankbaar object voor foto’s/filmpjes op Instagram en TikTok. Het voertuig is ook gewild bij echte levensgenieters en liefhebbers van leuke en gezellige toerritten. Samengevat kan eigenlijk iedereen wel uit de voeten met zo’n opvallende en unieke verschijning

 E-chopper huren in Groningen

Loop de mogelijkheid om dit voertuig te ervaren niet mis. Huur op tijd een e-chopper met GPS-puzzeltocht bij Partycentrum Strandheem. We hebben er zin in om jullie op locatie te ontvangen. Tip je vrienden, familie of collega’s, want het plezier gaat beginnen.

E-chopper voor kleine en grote gezelschappen.

Huur onze E-chopper: een unieke activiteit, actief en gezellig met elkaar. Romantisch met z’n tweeën, gezellig met het gezin en stoer met collega’s, vrienden of familie. Voor de E-chopper tour door één van de drie noordelijke provincies is er al plaats vanaf 2 tot 20 personen, voor grotere groepen op aanvraag… Vanaf 8 personen bieden we de mogelijkheid om deze tocht te combineren met andere arrangementen, waardoor er een dagvullend programma ontstaat.