E-Chopper Tour met AR Citygame

Ervaar de Sensatie van de E-Chopper Tour met AR Citygame!

Stap op de opvallende E-Chopper en laat je meevoeren op een avontuurlijke rit door adembenemende landschappen. Maar deze rit is niet zomaar een tochtje – je krijgt een smartphone of tablet met een boeiende E-Chopper Tour met AR Citygame in thema.

Een Avontuurlijke Samensmelting van Rit en Raadsels

In teamverband werk je samen om opdrachten uit te voeren en slimme vragen te beantwoorden. Maar hier komt de twist: een puzzeltocht vol intrigerende vragen in thema’s zoals Undercover, La Casa De Dinero of No Time To Die. Deze extra dimensie voegt een dosis plezier toe aan je E-Chopper avontuur.

Milieubewust en Opwindend:

Naast de opwinding van de game is de E-Chopper een milieuvriendelijke keuze, waardoor je niet alleen plezier hebt maar ook bijdraagt aan duurzaamheid. Of je nu een dagje uit plant met vrienden, een bedrijfsevenement organiseert of gewoon een familie-uitje hebt, de E-Chopper Tour met AR Citygame biedt de ideale mix van vrijheid, avontuur en intellectuele uitdaging. Maak je klaar voor een onvergetelijke ervaring!

Ontdek De Sensatie van Onze AR Citygames Op De E-Chopper! en kies 1 van de volgende thema’s
La Casa De Dinero: De Grootste Overval Van Madrid

Stap in de wereld van El Professor en zijn bende terwijl je de straten van Madrid onveilig maakt op de E-Chopper. Deze escape room op wielen neemt je mee naar boeiende locaties, waar je met je smartphone opdrachten speelt om de ultieme bankoverval voor te bereiden. Ben jij het beste team voor El Professor?

Undercover: Een Eigen Undercover Operatie

Transformeer jezelf in een undercoveragent en verken de omgeving van Strandheem met de E-Chopper. Met je smartphone navigeer je naar gemarkeerde punten, waar je vragen beantwoordt en opdrachten uitvoert. Het doel is duidelijk: ontmasker Marco V. en onderschep zijn cruciale zending.

No Time To Die: Een MI6 Avontuur

Begeef je in de wereld van spionage met de AR Citygame ‘No Time To Die’. Terwijl je met de E-Chopper door een meeslepend verhaal navigeert, los je lastige puzzels op. Stap in de wereld van MI6 en ontrafel het mysterie rondom jullie vriend Skripal. Een race tegen de klok met augmented reality-elementen maakt dit avontuur extra spannend.

Of je nu een vriendenuitje plant, een bedrijfsevenement organiseert of gewoon een dag vol avontuur wilt beleven, onze AR Citygames op de E-Chopper bieden een unieke mix van realiteit en virtuele spanning. Zet je schrap voor een meeslepende ervaring!

INFORMATIE OVER DIT UITJE:
  • € 48,- per persoon (vanaf 12 personen)
  • Tijdsduur ongeveer 3 uren.