Eten en drinken

Buffet of diner

Eten en drinken bij Strandheem

Eten en drinken doen we elke dag. Ook tijdens uw verblijf bij ons verzorgen wij de catering, heerlijk verzorgd en passend bij uw arrangement. Er zijn interessante combinaties mogelijk qua eten en drinken. We hanteren hoge kwaliteitsstandaarden en zijn aangesloten bij Koninklijke Horeca Nederland. Geniet van de borrel en/of de barbecue. Proef van de heerlijke borrelhapjes en vier deze feestelijke dag met uw vrienden, familieleden of collega’s. We kijken er naar uit om u en uw gasten te mogen ontvangen in één van onze zalen of terrassen.

Arrangementen

Vanaf € 21,50 p.p.

BBQ Indoor / Outdoor

Vanaf € 23,75 p.p.

Koud & warm buffet

Vanaf € 15,00 p.p.

Lunch

Vanaf € 23,75 p.p.

3 gangen buffet

Vanaf € 24.95 p.p.

Diner

Vanaf € 18.50 p.p.

Winter buffetten

Vanaf € 22,50 p.p.

Tafelgrillen

Vanaf € 5,50 p.p.

Dessert

Hapjes en gebak

Eten en drinken bij Strandheem

MEER INFORMaTIE

Buffet of diner

Een heerlijk verzorgd diner, lunch of buffet na tijdens of voor uw feest. Bij alle vormen van catering houden wij rekening met uw wensen op het gebied van smaak, diëten, planning en uiteraard budget.

Meer tonen
Buffet

Barbecue binnen of buiten

Weer of géén weer, zomer of winter, de barbecue kan bij ons altijd aan. Van saté tot pulled pork wij hebben een groot aanbod van verschillende vleessoorten die door jullie zelf of onze kok op de barbecue worden bereid. Ons advies is als altijd: “Goed bereid kost even tijd”. Wij hebben keuze uit meerdere BBQ paketten of maken deze naar uw wensen.

 

Meer tonen

Borrelen

Partycentrum Strandheem is de gedroomde locatie voor elk uitje, dankzij de fraaie ligging bij het water en het centrale karakter van de locatie. Een bijkomend voordeel is de goed verzorgde catering. Of u nu kiest voor een outdoor activiteit met ontvangst van koffie, thee en cake, naborrellen na uw uitje of voor een themafeest met een compleet arrangement vrij drinken, alle opties en wensen zijn mogelijk.

Meer tonen

Geschikt voor grote en kleine gezelschappen

Zowel kleine gezelschappen als grote groepen zijn bij ons van harte welkom om te genieten van een feestelijke maaltijd. Afhankelijk van de groepsgrootte, uitje en uw wensen kunnen de gerechten in verschillende zalen worden genuttigd.

Meer tonen

Bereikbaarheid

Partycentrum Strandheem ligt op de grens van Friesland, Groningen en Drenthe en is goed bereikbaar via de afslag A7 Frieschepalen. Volg hier de borden Strandheem en voor u het weet bent u gearriveerd bij één van onze zalen of terrassen.

Navigatie adres:
Parkweg 5
9865 VN, Opende

Meer tonen
Terras strandheem avond

Offerte aanvragen

Voornaam *
Achternaam *
Bedrijfsnaam
E-mailadres *
Telefoonnummer
Aantal personen
Interesse in
Datum
Begintijd
Opmerkingen