Evenemententerrein Drachten

Evenemententerrein Drachten op Strandheem: Unieke Locaties voor Groots Succes!
Tententerrein – De Perfecte Expo-Arena:

Welkom op het evenementen tententerrein bij drachten van Strandheem, waar jouw events groots en onvergetelijk wordt! Dit vlakke, deels bestrate terrein van 50.000 m2 is gedraineerd en biedt de ideale setting voor indrukwekkende bijeenkomsten, meetings, beurzen en exposities. Hier is ruimte voor groei, innovatie en spectaculaire presentaties. De strakke organisatie van evenementen wordt vergemakkelijkt door de infrastructuur, terwijl de schaalbare ruimte perfect is voor grote groepen en creatieve opstellingen.

Recreatie Events Terrein – Feesten aan het Water:

Direct aan het meer ligt ons Recreatie Events Terrein, een ruimte van maar liefst 60.000 m2 die zich leent voor spetterende feesten en bruisende evenementen. Van studentenfeesten tot muziekfestivals, deze locatie ademt sfeer en dynamiek. De mogelijkheid om aan het water te vertoeven voegt een extra dimensie toe aan jouw evenement. Laat de muziek galmen over het meer terwijl mensen dansen tot de zon ondergaat.

Aanvullende Diensten voor een Vlekkeloos Evenement:

Bij Strandheem begrijpen we dat een evenement meer is dan alleen de locatie. Daarom bieden we uitgebreide aanvullende diensten. Denk aan parkeerbegeleiding. Catering die de zintuigen prikkelt. Tentverhuur voor elke gelegenheid. Tribunes voor het perfecte zicht, Beveiliging om rust te waarborgen. Sanitair voor comfort en nog veel meer. Wij streven ernaar om elk aspect van jouw evenement te ontzorgen, zodat jij je kunt concentreren op het creëren van onvergetelijke ervaringen.

Capaciteit tot 20.000 Personen:

Of je nu een intieme bijeenkomst plant of een grootschalig festival organiseert, onze terreinen bieden ruimte voor tot wel 20.000 personen. De schaalbaarheid van de locaties op Strandheem maakt het mogelijk om aan te sluiten bij de specifieke behoeften van jouw evenement en een ongeëvenaarde ervaring te bieden aan jouw bezoekers.

Strandheem: waar grootsheid en gastvrijheid samenkomen om jouw evenement naar nieuwe hoogten te tillen!

Bereikbaarheid Evenemententerrein Drachten

Partycentrum Strandheem licht centraal gelegen in noord Nederland op de grens van Friesland, Groningen en Drenthe. Direct aan de A7 afslag Frieschepalen. Onze accommodatie beschikt over een groot parkeerterrein dat plaats biedt aan zo’n 700 auto’s. Parkeren is uiteraard gratis.