Evenemententerrein Friesland

Strandheem Evenemententerrein Friesland: Grootsheid en Sfeer in Noord Nederland
Tententerrein – Innovatie en Ruimte:

Het Evenemententerrein Friesland-tententerrein op Strandheem verwelkomt evenementen met open armen. Een terrein van 50.000 m2 dat zowel strak als flexibel is, klaar om jouw exposities. Meetings, beurzen, of bijeenkomsten tot een groot succes te maken. De vlakke ondergrond, deels bestraat en goed gedraineerd, biedt een ideaal canvas voor allerlei opstellingen en is een waardevol hulpmiddel bij het organiseren van grootschalige evenementen.

Recreatie Events Terrein – Feest aan het Waterfront:

Aan de oevers van het meer vind je ons Recreatie Events Terrein, een ruimte van 60.000 m2 die ademt met de energie van feesten en evenementen. Van levendige studentenfeesten tot muziekfestivals, deze locatie biedt een dynamische ambiance. Met de mogelijkheid om te genieten van het uitzicht op het water voegt deze locatie een extra laag van magie toe aan jouw evenement.

Aanvullende Diensten voor Zorgeloze Evenementen:

Bij Evenemententerrein Friesland-Strandheem begrijpen we dat de details een groot verschil maken. Daarom bieden we uitgebreide aanvullende diensten. Parkeerbegeleiding, catering die de smaakpapillen verwent. Tentverhuur voor elke gelegenheid. Tribunes voor een perfect overzicht. Beveiliging voor gemoedsrust. Sanitair voor comfort – wij streven ernaar om elk aspect van jouw evenement te vergemakkelijken, Zodat jij je kunt concentreren op het creëren van onvergetelijke ervaringen.

Ruimte voor 20.000 Personen:

Of je nu een intieme bijeenkomst organiseert of een grootschalig festival, onze terreinen bieden ruimte voor maximaal 20.000 personen. De schaalbaarheid van onze locaties maakt aanpassingen mogelijk op basis van jouw unieke behoeften, waardoor jouw evenement een ongeëvenaarde ervaring wordt voor elke bezoeker.

Strandheem: waar grootsheid en gastvrijheid samenkomen voor de meest memorabele evenementen in Noord Nederland!