Evenemententerrein Groningen

Evenemententerrein in Groningen

Het recreatie en evenemententerrein Strandheem is in totaal 24 hectare groot. Aan een recreatiemeer met strand. Deze is geschikt voor grotere evenementen van 1000 tot 10.000 mensen voor bijvoorbeeld:
  • Dance evenementen
  • Studenten verenigingen.
  • Meetings
  • Beurzen
Voor meer info neem contact met ons op.

Evenemententerrein

Wij beschikken over 2 verschillende evenemententerreinen: Het tententerrein is een vlak en gedeeltelijk van bestrating voorzien terrein, geheel gedraineerd en o.a. geschikt voor zeer grote evenementen zoals meetings, beursen en expo’s. 50.000 m² groot. Het recreatie evenemententerrein is gelegen aan het meer en is zeer geschikt voor o.a. feesten zoals studenten feesten en muziekfestivals. 60.000 m2 groot Daarnaast kun je bij ons terecht voor verschillende aanvullende diensten. Zoals parkeerbegeleiding, catering en tentverhuur. Maar ook tribunes, beveiliging, sanitair en nog veel meer! Wij ontzorgen je graag. En samen met jou zorgen we ervoor dat de bezoekers van jouw evenement er nog vaak aan terugdenken!. Capaciteit van onze terreinen is tot 20.000 personen.

Bereikbaarheid

Partycentrum Strandheem licht centraal gelegen in noord Nederland op de grens van Friesland, Groningen en Drenthe direct aan de A7 afslag Frieschepalen. Onze accommodatie beschikt over een groot parkeerterrein dat plaats biedt aan zo’n 700 auto’s. Parkeren is uiteraard gratis.