Events

Voor al uw evenementen!

Strandheem is bij uitstek geschikt als eventlocatie

Goed bereikbaar, centraal in Noord-Nederland en direct aan de A7. In een prachtige bosrijke omgeving aan het meer Strandheem. Wij beschikken over een mooie events terreinen met eindeloos veel mogelijkheden voor jouw evenement, maar ook over horeca en zalen.

Of het nu gaat om een bedrijfsfeest of personeelsuitje, studentenverenigingen, kamperen, sportdagen of beurzen zoals expo’s en congressen er is altijd één van onze terreinen geschikt voor jouw evenement. Voorts beschikken wij over voldoende gratis parkeergelegenheid.

Voor scholen

Party en recreatiecentrum Strandheem heeft alles in zich om ingezet te worden als locatie voor uw introductiekamp of sportdag events van iedere school. We hebben al zeer veel scholen mogen ontvangen.

Sportdag/introductiedag

Ons recreatieterrein is ook zeer geschikt voor een scholen sportdagen of afsluiter van het schooljaar. Op het terrein zijn voet en volleybal velden aanwezig en ruimte voor andere spellen, deze zijn vrij te gebruiken voor uw sportdag, dit is ook te combineren met door ons verzorgde activiteit zoals paintball, uitjes of outdoor activiteiten.

Voor scholen en grote groepen hanteren wij kortingsprijzen, informeer naar de mogelijkheden

Schoolkamp

Naast het recreatieterrein ligt camping Strandheem waar overnachting voor uw leerlingen en schoolleiding mogelijk is, er is een groot paviljoen voor ca. 220 personen om de “Bonte Avond” in te houden en, niet onbelangrijk, we hebben een groot aantal activiteiten in ons aanbod waar we grote groepen mee kunnen bedienen. Wil je een kamp van 1 dag of juist meerdere dagen… alles is mogelijk en in overleg zorgen we ervoor dat we een passend programma samenstellen, waarin niet alleen de leerlingen/studenten-groep, maar ook de schoolleiding zich goed kan vinden.

Meer tonen
bedrijfsuitje, themafeest, Strandheem


Het tententerrein:  is een vlak en gedeeltelijk van bestrating voorzien terrein, geheel gedraineerd en o.a. geschikt voor zeer grote evenementen zoals meetings, beursen en expo”s. 50.000 m2 groot.

Het recreatie events terrein:  is gelegen aan het meer en is zeer geschikt voor o.a. feesten zoals studenten of bedrijfsfeesten, meetings en congressen. 60.000 m2 groot. Daarnaast kun je bij ons terecht voor versillende aanvullende diensten.
Zoals parkeerbegeleiding, catering en tentverhuur. Maar ook tribunes, beveiliging,  sanitair en nog veel meer! Wij ontzorgen je graag. En samen met jou zorgen we ervoor dat de bezoekers van jouw evenement er nog vaak aan terugdenken!  Capaciteit van onze terreinen is tot 20.000 personen.

Meer tonen

Introductiedag en Sportdag XL Vanaf 80 personen

Introductiedag en Sportdag XL

speciaal voor introductie- en sportdagen voor groepen van 80 personen hebben wijeen keuzemenu samengesteld. Een samengesteld programma bestaat uit 8 activiteiten en duurt plm. 150 minuten incl. de uitleg en prijsuitreiking achteraf.

DJ Booth
Er is altijd een DJ Booth aanwezig zodat er tussen de activiteiten door gezelligemuziek op de achtergrond te horen is. Dit is ook het verzamelpunt aan het begin en einde van het keuzeprogramma.

Entertainer of activiteitenbegeleider
Aan de hand van doordraaischema’s kan iedereen alle activiteiten spelen. Bij elke activiteit is een entertainer of activiteitenbegeleider aanwezig. Voor het winnende team is er een bokaal. 

Meer over dit uitje:

Kosten tot 80 personen € 19,- per persoon..

Meer tonen

Introductiedag en Sportdag XXL (vanaf 150 personen)

Introductiedag en Sportdag XXL
Speciaal voor introductie- en sport events voor groepen vanaf 150 personen hebben wij een keuzemenu samengesteld. Een samengesteld programma bestaat uit 10 activiteiten en duurt plm. 150 minuten incl. de uitleg en prijsuitreiking achteraf.

DJ Booth

Er is altijd een DJ Booth aanwezig zodat er tussen de activiteiten door gezellige muziek op de achtergrond te horen is. Dit is ook het verzamelpunt aan het begin en einde van het keuzeprogramma.

Entertainer of activiteitenbegeleider

Aan de hand van doordraaischema’s kan iedereen alle activiteiten spelen. Bij elke activiteit is een entertainer of activiteitenbegeleider aanwezig. Voor het winnende team is er een bokaal.

Meer over dit uitje:

Kosten vanaf 150 tot 250 personen € 17,- per persoon.
Kosten vanaf 250 tot 450 personen € 14,50.per persoon.
Kosten vanaf 450 personen € 12,- per persoon
Zeer geschikt voor grote groepen 

Tijdsduur: 2,5 uren.

Meer tonen