Familiedag Westerkwartier

Familiedag bij Strandheem: Een Compleet Verzorgde Belevenis

De familiedag Westerkwartier, het hoogtepunt van het jaar voor de familie! Bij Partycentrum Strandheem wordt de familiedag een onvergetelijke gebeurtenis in een landelijke omgeving aan het water. Wij organiseren familie-uitjes waarbij alles tot in de puntjes is geregeld. De relaxte en ongedwongen sfeer, gecombineerd met uitdagende activiteiten, maakt de familiedag tot een dag vol herinneringen. Je hebt de keuze uit een breed scala aan leuke activiteiten, van actief tot nostalgisch, of een combinatie van beiden. Onze arrangementen zijn inclusief eten, drinken en gezellig samenzijn. De familiedag is speciaal ontworpen voor groepen die ruimte willen hebben voor ‘vrije tijd’ binnen het programma. Wij begrijpen dat bij een familiedag er genoeg tijd moet zijn om gezellig met elkaar te kletsen.

Familiedag Westerkwartier bij Strandheem
 • Actief en Gezellig: Combineer uitdagende activiteiten met ontspannen samenzijn. Een perfecte mix van plezier en bonding.
 • Nostalgische Familiedag: Herleef oude tijden met activiteiten die zorgen voor een nostalgische sfeer, vergezeld van heerlijk eten en drinken.
 • Eigen Programma: Creëer je eigen programma op maat, of kies voor alleen eten en drinken terwijl je geniet van onze recreatiefaciliteiten en zalen.

Of je nu een dag vol avontuur zoekt of een ontspannen bijeenkomst wilt met de familie, Strandheem heeft alles om van jouw familiedag een bijzondere gebeurtenis te maken. Wacht niet langer en maak je familiedag onvergetelijk!

Voorbeeld programma’s:
Sportieve Familiedag: Kies Jouw Avontuur!

Een sportieve familiedag bij Strandheem biedt een scala aan opwindende activiteiten, zodat iedereen kan genieten van zijn favoriete bezigheden. Hier is een voorbeeldkeuzeprogramma voor een dag vol sportief plezier:

14.00-14.30 uur Ontvangst op Strandheem met koffie en gebak.
14.30-17.30 uur Keuzeprogramma uit de volgende activiteiten:

 • Paintball
 • Olympische Spelen
 • Highland Games
 • 17.30-18.00 uur Einde activiteit.
  18.00-20.00 uur uitgebreide BBQ & 3 consumpties p/p
 • Kosten vanaf  € 50,75,- p/p op basis van volwassenen, voor kinderen hebben we aangepaste prijzen op basis van leeftijd.
 • Tijden, invulling, eten en drinken aanpasbaar naar wens.

Dit is slechts een voorbeeld, en we kunnen het programma aanpassen aan jullie voorkeuren en groepsgrootte. Laat ons weten wat jullie graag willen beleven op deze sportieve familiedag, en wij regelen de rest!

Actieve Familiedag: Samen Actief, Samen Plezier!

Een actieve familiedag bij Strandheem staat garant voor avontuur, uitdaging en vooral veel plezier voor alle generaties. Hier is een voorbeeldprogramma:

14.30-15.00 uur Ontvangst op Strandheem met koffie en cake.
15.00-17.30 uur Keuzeprogramma uit de volgende activiteiten:

17.30-18.00 uur Einde activiteit.
18.00-20.00 uur Uitgebreide BBQ & 3 consumpties p/p

 • Kosten vanaf  € 40,50,- p/p op basis van volwassenen, voor kinderen hebben we aangepaste prijzen op basis van leeftijd.
 • Tijden, invulling, eten en drinken aanpasbaar naar wens.

Dit is slechts een voorbeeld, en we passen het programma graag aan op jullie voorkeuren en groepsgrootte. Of je nu de voorkeur geeft aan avontuurlijke spellen, buitensport of andere uitdagingen, wij zorgen ervoor dat de actieve familiedag een onvergetelijke belevenis wordt voor de hele familie!

Spelshow Familiedag Westerkwartier: Een Dag Vol Actie en Plezier!

Een Spelshow familiedag  bij Strandheem staat garant voor een dag vol energieke activiteiten en gezelligheid. Hier is een voorbeeldkeuzeprogramma voor een dag boordevol actie:

Ik hou van familie:

Ik hou van Holland is een vermakelijke spelshow en familieactiviteit, gebaseerd op het populaire televisieprogramma dat al jaren te zien is. Zelf meedoen is natuurlijk nog leuker! Daarom is dit hét moment om de teamcaptains te kiezen uit jouw familie.

17.00-17.30 uur Ontvangst met koffie/consumptie
17.30-19.00 uur koud/warm buffet & 2 consumpties
19.00-21.00 uur Keuzeprogramma uit de volgende activiteiten & 3 consumpties

 • Ik hou van holland
 • Jongens tegen de Meisjes
 • Alles mag vandaag!

24.00 uur Einde

 • Kosten vanaf  € 53,75- p/p op basis van volwassenen, voor kinderen hebben we aangepaste prijzen op basis van leeftijd.
 • Tijden, invulling, eten en drinken aanpasbaar naar wens.

Dit is slechts een voorbeeld, en we passen het programma graag aan op jullie voorkeuren en groepsgrootte. Laat ons weten welke activiteiten jullie graag willen beleven op deze actieve familiedag, en wij zorgen voor een onvergetelijke ervaring!

Nostalgische Familiedag Westerkwartier: Terug in de Tijd met Plezier en Herinneringen!

Een nostalgische familiedag bij Strandheem brengt oude tijden weer tot leven, gevuld met plezier en herinneringen. Hier is een voorbeeldkeuzeprogramma voor een dag vol nostalgie:

14.00-14.30 uur Ontvangst op Strandheem met koffie en gebak.
14.30-17.30 uur Keuzeprogramma uit de volgende activiteiten:

 • Oud hollandse spellen

17.30-18.00 uur Einde activiteit.
18.00-20.00 uur uitgebreide BBQ & 3 consumpties p/p

 • Kosten vanaf  € 36,50- p/p op basis van volwassenen, voor kinderen hebben we aangepaste prijzen op basis van leeftijd.
 • Tijden, invulling, eten en drinken aanpasbaar

Dit is slechts een voorbeeld, en we passen het programma graag aan op jullie voorkeuren en groepsgrootte. Laat ons weten welke nostalgische activiteiten jullie graag willen beleven op deze bijzondere familiedag, en wij zorgen voor een dag vol mooie herinneringen!

Familieavond : Samen Genieten van Gezelligheid en Vermaak!

Een familieavond bij Strandheem staat garant voor gezelligheid, vermaak en quality time met je dierbaren. Hier is een voorbeeldkeuzeprogramma voor een avond vol plezier:

Dinnerquiz:

Verzamel je familieleden voor de interactieve Dinnerquiz van Partycentrum Strandheem. Dit leuke familieuitje is een aantrekkelijke combinatie van een activiteit en een etentje. Jullie gaan in teams de strijd met elkaar aan in een enerverende quizshow met verschillende rondes.

18.00-18-30 uur ontvangst met koffie/consumptie.
18.30-22.00 uur Dinnerquiz & 4 consumpties.

 • Kosten € 50,95,- p/p
 • Tijden, invulling, eten en drinken aanpasbaar naar wens..
Moorddinner:

De spanning in de familie neemt toe. Er is een moord gepleegd en het is aan jullie de taak om te onthullen wie de moordenaar is. Misschien ben jij het zelf wel, wie weet. Het belooft een onvergetelijk familiediner te worden:

18.00-18-30 uur ontvangst met koffie/consumptie.
18.30-22.00 uur Moordinner & 4 consumpties.

 • Kosten € 50,95,- p/p
 • Tijden, invulling, eten en drinken aanpasbaar naar wens.

Dit is slechts een voorbeeld, en we passen het programma graag aan op jullie voorkeuren en groepsgrootte. Of je nu de voorkeur geeft aan actieve spellen, muzikale entertainment of een ontspannen avond, wij zorgen ervoor dat de familieavond een onvergetelijke belevenis wordt!

Feest Familieavond: Vier het Samenzijn met Plezier en Dans!

Een feestfamilieavond bij Strandheem belooft een bruisende viering te worden vol plezier, dans en gezelligheid. Hier is een voorbeeldkeuzeprogramma voor een avond vol feestelijke activiteiten:

ápres ski familieavond:

Voor een leuk après ski-feest hoef je écht niet te wachten tot de wintersport! De gezelligste feesten worden in après ski-stijl gevierd en dit is dan ook een buitengewoon goed idee voor (bijvoorbeeld) een bedrijfsfeest. Hup, iedereen in de lederhosen of dirndls en bij binnenkomst een Tirolerhoedje.

Tropisch familie strandfeestje

Heersen er buiten winterse sferen maar heeft u zin in wat warmers? Dan is het tropische strandfeestje een echte aanrader! Dit originele themafeest laat bij alle gasten de temperatuur stijgen. De zaal is versierd met palmbomen, leuke decoratieslingers en vlaggetjes, strandballen, eventueel een mini tikibar, bellenblaasmachine en iedereen krijgt natuurlijk een Hawaïkrans bij binnenkomst. Er is een tropische dj booth met een ervaren dj die de lekkerste zomerhits draait. Waag een poging bij de limbodanswedstrijd en win een strohoed! Dit feestje doet het ook goed bij een in de regen gelopen zomer.

 • Tijdsduur:  4 uren.
 • Prijzen:  € 588,00 per groep tot 42 personen. Vanaf 40 personen € 14,- per persoon.exclusief eten en drinken
 • Deze familieactiviteit is alleen te boeken in combinatie met Eten en Drinken

Dit is slechts een voorbeeld, en we passen het programma graag aan op jullie voorkeuren en groepsgrootte. Laat ons weten welke feestelijke activiteiten jullie graag willen beleven op deze onvergetelijke familieavond, en wij zorgen voor een feest waar nog lang over nagepraat zal worden!

Het Complete Plaatje voor een Onvergetelijke Familiedag Westerkwartier

Bij Strandheem bieden we niet alleen een ruim landgoed en een prachtig strand, maar ook een volledig verzorgde ervaring voor jullie familiedag. Of je nu aan het strand vertoeft of ergens anders op ons terrein, de natuurlijke schoonheid omringt jullie te allen tijde. Laat je verwennen met heerlijke gerechten en verfrissende drankjes. Onze catering bij Strandheem neemt alle zorgen weg, zodat jullie ongestoord kunnen genieten van deze bijzondere dag met je familie. Kortom, bij Strandheem ben je verzekerd van een sfeervolle locatie én een onvergetelijke familiedag!