Feestlocatie aan het strand in Friesland

Feestlocatie aan het strand in Friesland? Dan gaat u naar Het Strandheem!

Recepties, verjaardag-, bruiloft-, personeels-, buurt-, verenigings-, of familiefeesten. Feesten voor jong & oud… Paintball & Outdoor alles in uw eigen sfeer. Strandheem organiseert het graag voor u. Centraal gelegen op de grens van Groningen, Friesland en Drenthe!

De ingrediënten van een Feest voor iedereen:

  • Voor elk gezelschap het beste feest.
  • Binnen of buiten, iets ondernemen of lekker zitten.
  • Naar eigen smaak en sfeer.
  • De accomodatie(s).
  • Feestlocatie aan het strand in Friesland

Wij kunnen u meerdere zalen aanbieden met bijvoorbeeld een buiten-terras en welke is voorzien van een podium, geschikt voor elke vorm van entertainment voor grote en kleine gezelschappen.
Wij adviseren u graag over de indeling van de zaal en de verdere invulling van uw programma en natuurlijk geheel naar uw eigen wensen en smaak.

De bij ons gelegen waterplas is uiterst populair en het gehele zomer-seizoen is het dan ook gezellig druk op het recreatieterrein.

Uitjes

In onze uitjes vindt u een selectie uit ons assortiment, heeft u andere wensen, wij maken het graag voor u op maat en zoals u dat van ons gewend bent, kwaliteit tegen de laagste prijs.

Dus voor een onvergetelijke Feestlocatie aan het strand in Friesland, feest of evenement zien wij u graag terug bij het Party en Recreatiecentrum Strandheem te Opende.

Wij heten u van harte welkom bij Partycentrum Strandheem