Feestlocatie Drachten

Feestlocatie Drachten: Strandheem, Dé Plek voor Onvergetelijke Feesten!

Of het nu gaat om recepties, verjaardagen, bruiloften, personeelsfeesten, buurtbijeenkomsten, verenigingsfeesten of familiefeesten, Strandheem in Opende is de ideale feestlocatie in de regio Drachten. Wij organiseren feesten voor jong en oud, zowel binnen als buiten, en creëren de perfecte sfeer voor elk gezelschap.

Ingrediënten van een Geslaagd Feest bij Strandheem:
  • Voor Elk Gezelschap het Beste Feest: Of het nu gaat om een intieme pubquiz met een klein gezelschap of een grootschalige familiedag, bij Strandheem passen we het feest aan uw wensen aan.
  • Binnen of Buiten: Geniet van de flexibiliteit om binnen in onze diverse zalen of buiten op onze terrassen te feesten.
  • Naar Eigen Smaak en Sfeer: Personaliseer uw feest naar eigen smaak en sfeer. Wij staan klaar om uw ideeën tot leven te brengen.
  • Diverse Accommodaties: Met ruime zalen en terrassen biedt Strandheem diverse accommodaties voor feesten van elke omvang.
  • Heerlijk Eten en Drinken: Ontdek onze uitgebreide mogelijkheden voor eten en drinken, inclusief borrels, barbecues en heerlijke hapjes.
  • Van Klein tot Groot: Of u nu een klein intiem feest organiseert of een groots evenement, wij verwelkomen gezelschappen van elke grootte.
Feestlocatie Drachten: Uitjes en Meer!

Op onze website vindt u een selectie uit ons assortiment. Heeft u specifieke wensen? Wij maken graag een arrangement op maat voor u. Bij Strandheem streven we naar kwaliteit tegen de laagste prijs. Bekijk ook onze mogelijkheden voor paintball, outdoor-activiteiten, themafeesten, en uitgebreide eet- en drinkopties.

Koninklijke Horeca Nederland:

Bij Strandheem kunt u rekenen op interessante combinaties van eten en drinken. We hanteren hoge kwaliteitsstandaarden en zijn aangesloten bij Koninklijke Horeca Nederland. Geniet van heerlijke borrels, barbecue en smaakvolle borrelhapjes om uw feestelijke dag compleet te maken.

We kijken ernaar uit om u gastvrij te ontvangen bij Strandheem, dé feestlocatie nabij Drachten. Welkom bij Partycentrum Strandheem!

.