Feestlocatie Groningen

Zoekt u een Feestlocatie Groningen? Kom dan naar Het Strandheem

Recepties, verjaardagen, bruiloften, personeel, buurt, vereniging, of familiefeesten. Feesten voor jong & oud… In & Outdoor in uw eigen sfeer. Strandheem organiseert het graag voor u op onze Feestlocatie Groningen.

De ingrediënten van een Feest voor iedereen:

  • Voor elk gezelschap het beste feest.
  • Binnen of buiten, iets ondernemen of lekker zitten.
  • Naar eigen smaak en sfeer.
  • De accomodatie(s).
  • Heerlijk eten en drinken

Van kleine tot grote gezelschappen

Feestlocatie Groningen? Dan gaat u naar Strandheem, de leukste uitjes organiseert u namelijk bij ons! Doordat wij een ruim opgezet complex hebben met diverse zalen en terrassen is het mogelijk om zowel met een klein gezelschap intiem een pubquiz te houden als een groots opgezette familiedag waarbij iedereen volop geniet. Voor al onze uitjes staat het voorop dat u geheel naar eigen smaak en sfeer een invulling geeft aan de dag en/of avond.

Uitjes

In onze uitjes vindt u een selectie uit ons assortiment, heeft u andere wensen, wij maken het graag voor u op maat en zoals u dat van ons gewend bent, kwaliteit tegen de laagste prijs. Kijk ook eens bij Uitjes, Paintball, Outdoor of Themafeesten en Eten en drinken op onze website voor een volledig overzicht van de opties.

Dus voor een onvergetelijke dag, feest of evenement zien wij u graag terug bij het Party en Recreatiecentrum Strandheem te Opende.
Wij heten u van harte welkom bij Partycentrum Strandheem.

Koninklijke horeca

Bij Partycentrum Strandheem zijn er interessante combinaties mogelijk qua eten en drinken. We hanteren hoge kwaliteitsstandaarden en we zijn aangesloten bij Koninklijke Horeca Nederland. Geniet van de borrel en/of de barbecue. Proef van de heerlijke borrelhapjes en vier deze feestelijke dag met je vrienden, familieleden of collega’s. We kijken er naar uit om jullie gastvrij te ontvangen bij onze toplocatie in Feestlocatie Groningen