Foto puzzeltocht

Sfeer…

De groepstactiek wordt na de briefing besproken. Hoe gaat u de opdrachten vinden, wie gaat te voet, wie gaan steppen of lopen. Wie doet de grote bouwopdracht? Onderweg zijn er verschillende momenten waarbij men elkaar tegenkomt, of juist kan  ontwijken….

De teams krijgen een polaroid camera en een plattegrond van de omgeving mee. De tocht bestaat uit kleine en grote doe-opdrachten en als bewijs dat de opdrachten ook daadwerkelijk zijn uitgevoerd moeten er foto’s worden genomen. Sommige locaties moet men opspeuren aan de hand van een foto of cryptische omschrijving. Anderen staan precies aangegeven op de kaart. Daarnaast worden er vragen en raadsels opgelost. Verplaatsing vindt o.a. plaats op steps.

Hoe gaat dit in zijn werk

Vooraf bespreken we met u de inhoud van de activiteiten, dit kan namelijk variëren en aan de omgeving en uw budget worden aangepast.

Ieder team krijgt een rugzakje met “alles wat nodig is“ om de opdrachten te vinden en dat het liefst eerder dan de andere teams!Na de centrale uitleg bepaalt het team de te volgen tactiek en taakverdeling.

Mogelijke opdrachten zijn:

  • blokkenopdracht
  • toxic waste / boogschieten
  • netwerk / wereldbal
  • gevisualiseerde vragen

Meer informatie over deze spannende en uitdagende puzzeltocht?

Neem contact met ons op!