Groepsuitje in Drenthe

De leukste Outdoor Groepsuitje in Drenthe vind je hier, bij Outdoor Strandheem

Ontdek de meest veelzijdige activiteiten voor jullie Groepsuitje in Drenthe bij Outdoor Strandheem en combineer erop los! Een absolute favoriet is natuurlijk paintball, voor echte actie. Combineer dit met een volledig verzorgde BBQ en vrij drinken voor een gegarandeerd succesvolle dag. Wil je een flinke dosis humor toevoegen? Denk dan aan bubbelvoetbal! Dit is niet zomaar humor, het is HUMOR in hoofdletters. Spelers hullen zich in enorme plastic ballen en de wedstrijd begint, wat zorgt voor hilariteit wanneer iedereen omver loopt. Ontdek meer leuke activiteiten voor jullie groep bij onze Uitjes, Paintball, Outdoor of Themafeesten.

Het leukste binnen Groepsuitje in Drenthe vieren? Dan gaat je naar Partycentrum Strandheem!

Ontdek de meest vermakelijke groepsuitjes in Drenthe bij ons! Met ons ruime complex, bestaande uit diverse zalen en terrassen, bieden wij de mogelijkheid voor zowel intieme pubquizzes met kleine gezelschappen als groots opgezette groepsuitjes waar iedereen volop kan genieten. Voor al onze activiteiten staat centraal dat je de dag en/of avond geheel naar eigen smaak en sfeer kunt invullen. Geniet van een unieke en onvergetelijke ervaring bij ons!

Ontdek de perfecte ingrediënten voor elk Groepsuitje in Drenthe:
  • Een feest dat zijn gelijke niet kent.
  • De keuze tussen binnen of buiten.
  • actievolle activiteiten of ontspannen momenten.
  • Een aanpak die volledig is afgestemd op jouw smaak en sfeer.
  • De accommodatie(s) die het plaatje compleet maken.
Paintball

Ben je op zoek naar een spannende Groepsuitje in Drenthe? Ga eens samen met je familie, collega’s of vrienden paintball spelen. Deze super spannende teamsport geeft je de mogelijkheid om je strategische skills uit te breiden en je lef te vergroten. Daarbij is teamwork essentieel, je kunt dit dus ook goed doen als teambuild uitje met je collega’s. Wij hebben verschillende spellen en velden om uit te kiezen. Paintball zorgt voor een goede fysieke en mentale uitdaging!

Arrangementen en meer activiteiten

Organiseer het meest opwindende paintball-uitje bij ons! Met een ruim opgezet complex, diverse zalen en terrassen, en een breed scala aan arrangementen kun je paintball eenvoudig combineren met een heerlijke barbecue of zelfs tot een volledig verzorgd weekend. Ontdek ook de mogelijkheid om paintball te integreren met andere activiteiten bij Partycentrum Strandheem. Neem gerust contact met ons op om de vele mogelijkheden te bespreken. Bekijk ook onze secties Uitjes, Outdoor en Eten en drinken op onze website voor een compleet overzicht van alle opties.