Groepsuitje in Groningen

De leukste Outdoor groepsuitje in Groningen vind je hier, bij Outdoor Strandheem

Wij hebben de meest uiteenlopende activiteiten voor jullie groepsuitje in ons assortiment, combineer er maar op los!
Het meest geboekt is natuurlijk het paintball (echte actie), gecombineerd met een volledig verzorgde BBQ en vrij drinken (gegarandeerd succes).
Wil je echte humor? kies dan bijvoorbeeld voor bubbelvoetbal! Bubbelvoetbal is simpelweg de definitie van HUMOR en dat zetten we niet voor niets in hoofdletters. Deze activiteit is namelijk supergrappig. Elke speler kruipt met het bovenlichaam in een enorme plastic bal. Vervolgens kan de wedstrijd beginnen en loopt iedereen elkaar omver. Kijk voor meer leuke activiteiten voor jullie groep ook eens bij onze Uitjes, Paintball, Outdoor of Themafeesten.

Het leukste binnen groepsuitje vieren? Dan gaat je naar Partycentrum Strandheem!

De leukste Groepsuitje in Groningen binnen organiseert je namelijk bij ons! Doordat wij een ruim opgezet complex hebben met diverse zalen en terrassen is het mogelijk om zowel met een klein gezelschap intiem een pubquiz te houden als een groots opgezette groepsuitje waarbij iedereen volop geniet. Voor al onze uitjes staat het voorop dat je geheel naar eigen smaak en sfeer een invulling geeft aan de dag en/of avond

De ingrediënten van een groepsuitje, voor iedereen:

  • Voor alle groepsuitjes, het beste feest.
  • Binnen of buiten, iets ondernemen of lekker zitten.
  • Naar eigen smaak en sfeer.
  • De accomodatie(s)
  • Groepsuitje in Groningen

Paintball

Ben je op zoek naar een spannende groepuitjes? Ga eens samen met je familie, collega’s of vrienden paintball spelen. Deze super spannende teamsport geeft je de mogelijkheid om je strategische skills uit te breiden en je lef te vergroten. Daarbij is teamwork essentieel, je kunt dit dus ook goed doen als teambuild uitje met je collega’s. Wij hebben verschillende spellen en velden om uit te kiezen. Paintball zorgt voor een goede fysieke en mentale uitdaging!

Arrangementen en meer activiteiten

Het leukste paintball uitje organiseer je namelijk bij ons! Doordat wij een ruim opgezet complex hebben met diverse zalen en terrassen en een groot aanbod van verschillende arrangementen combineer je deze het paintball eenvoudig met een barbecue of tot een compleet verzorgd weekend. Ook is het mogelijk om het paintball te combineren met de andere activiteiten bij Partycentrum Strandheem. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Kijk ook eens bij Uitjes, Outdoor en Eten en drinken op onze website voor een volledig overzicht van de opties.