Je eigen café

“Je Eigen Café” – Een Unieke Beleving voor Jouw Evenement!

Droom je ervan om je eigen café te runnen voor een dag of avond? Bij Zalen/Café Bos maken we het mogelijk met ons unieke concept “Je Eigen Café”. Hier zijn enkele redenen waarom dit concept perfect is voor jouw groepsuitjes, feestavonden of bedrijfsborrels.

Eigen Sfeer en Thema:
 • Themafeesten: Geef je eigen draai aan de avond door te kiezen voor een specifiek thema. Denk aan een jaren ’80-feest, een casino-avond, of een tropisch feest.
  Persoonlijke Touch: Voeg een persoonlijke touch toe aan het interieur en de aankleding van het café om het helemaal van jou en je gasten te maken.
Onbeperkt Drankenarrangement:
 • Geen Zorgen: Met een onbeperkt drankenarrangement kunnen jij en je gasten onbezorgd genieten. Kies uit verschillende dranken en laat het personeel zorgen voor de bediening.
  Binnen en Buiten: Geniet van het café zowel binnen als buiten op het terras, afhankelijk van het weer en de voorkeur van je gezelschap.
 Aanpasbaar aan Jouw Wensen:
 • Flexibel: Pas het concept aan volgens jouw wensen. Of je nu een gezellig samenzijn wilt of een uitbundig feest, het café is aanpasbaar aan verschillende soorten evenementen.
  Verschillende Groepsgroottes: Of je nu een klein feestje viert met vrienden of een grootschalig bedrijfsevenement organiseert, het caféconcept is geschikt voor verschillende groepsgroottes.
Professionele Ondersteuning:
 • Advies en Ondersteuning: Het team van Zalen/Café Bos kan je adviseren en ondersteunen bij het plannen van je evenement. Ze hebben ervaring in het organiseren van diverse soorten bijeenkomsten.
  Ontzorging: Laat het personeel zorgen voor de logistiek en de bediening, zodat jij kunt ontspannen en samen met je gasten kunt genieten.
Unieke Ervaring:
 • Onvergetelijke Herinneringen: Met “Je Eigen Café” creëer je ongetwijfeld onvergetelijke herinneringen. Het geeft een gevoel van exclusiviteit en maakt jouw evenement bijzonder.
  Of je nu een verjaardag, bedrijfsfeest, of vrijgezellenavond organiseert, het concept “Je Eigen Café” biedt een unieke en persoonlijke ervaring.

Neem contact op met Zalen/Café Bos voor meer informatie over Je eigen café en ontdek de mogelijkheden voor jouw speciale evenement!

Met de ingrediënten van een topfeest of uitje in je eigen Café zorg je voor een onvergetelijke ervaring:
 • Goede sfeer: Creëer een gezellige en ontspannen sfeer waar mensen zich op hun gemak voelen. Denk aan sfeervolle verlichting, passende muziek en vriendelijk personeel.
 • Lekker eten en drinken: Bied een gevarieerd menu aan met heerlijke gerechten en drankjes. Zorg voor een mix van bekende favorieten en misschien wat verrassende opties om het interessant te maken.
 • Leuke activiteiten: Plan activiteiten die passen bij het thema van je Café of bij de voorkeuren van je gasten. Dit kan variëren van pubquizzen en live muziek tot themafeesten en speciale evenementen.
 • Gezellige mensen: Nodig een diverse groep mensen uit en zorg voor een vriendelijke en gastvrije atmosfeer. Een goede mix van mensen draagt bij aan een levendige en boeiende ervaring.

Met deze elementen kun je je eigen Café omtoveren tot een bruisende locatie voor feesten en evenementen!

Bedrijfsuitje

Met je bedrijf de vrijdagmiddag borrel vieren, dat kan tegenwoordig in je eigen café! Na het werk aankomen en genieten van een volledig verzorgd arrangement  met hapjes, drankjes en bediening. Boek er een leuke activiteit bij zoals de pubquiz of maak er een thema uitje van met de grappigste dj/entertainers voor al onze uitjes staat het voorop dat je geheel naar eigen smaak en sfeer een invulling geeft aan je bedrijfsuitje.

Groepsuitje

Doordat wij een prachtig authentiek café hebben met een groot terras en een groot aanbod van verschillende arrangementen combineer je jullie uitje in je eigen café eenvoudig met een barbecue of tot een compleet verzorgd weekend. Ook is het mogelijk om je uitjes te combineren met de andere activiteiten bij café Bos. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Kijk ook eens bij Paintball, Uitjes, Outdoor en Eten en drinken op onze website voor een volledig overzicht van de opties.

Heerlijk eten en drinken

Naast de lekkerste drankjes zorgen we voor heerlijk eten, waarbij we gebruikmaken van de beste ingrediënten en producten uit de regio. Kies voor een ontvangst met koffie, thee en cake en voor een naborrel met heerlijke borrelhapjes. Of ga voor de barbecue, een populaire optie. Kom in actie en leg een datum vast voor je uitje. We zien je snel bij café Bos!

Voor meer informatie over het uitje neem contact met ons op.