Klassenuitje Groningen

Klassenuitje Groningen

Voor de leukste scholen en klassenuitjes van Groningen hebben wij verschillende programma’s, van hilarisch en sportief tot stoer en spannend zoals het paintball. Wil jij dat je klas als één team het schooljaar doorkomt boek dan één van onze uitjes. Wij hanteren voor klassen speciale tarieven dus vraag naar de mogelijkheden!

Uitgebreid programma mogelijk

In plaats van één activiteit is er een uitgebreid programma Klassenuitje Groningen mogelijk met meerdere activiteiten. Zo vormt Levend tafelvoetbal een prima aanvulling op het bubbelvoetbal. Dat uitje zorgt voor variatie binnen hetzelfde thema (voetbal). of combineer het paintball met het militaire dienstplichtspel, er zal nog lang in de klas nagepraat worden over dit klassenuitje. Kijk ook eens bij onze uitjes, Strandheem stelt met plezier een mooi programma voor jullie samen.

Speciale tarieven!

Strandheem is de gedroomde locatie voor Klassenuitje Groningen, dankzij de fraaie ligging bij het water en het centrale karakter van de locatie. Een bijkomend voordeel is het lekkere eten en drinken. Kies voor een ontvangst met koffie, thee en cake Of ga voor de barbecue, een populaire optie. net als voor jullie activiteit, geldt ook voor het eten en drinken voor jullie klassenuitje speciale tarieven!. We zien jullie snel op het outdoor terrein van Partycentrum Strandheem!