Koud en warm buffet Groningen

Koud en warm buffet Groningen

Bij Partycentrum Strandheem nodigen we je uit voor een onvergetelijke culinaire ervaring met onze weergaloze koude en warme buffetten. Te midden van een unieke omgeving kun je samen met je gezelschap genieten van heerlijk eten, omringd door een gezellige en ontspannen sfeer.

Uw Voorkeuren, Onze Zorg: We begrijpen dat elk gezelschap uniek is. Daarom passen we onze buffetten graag aan naar jouw specifieke wensen en voorkeuren. Laat ons weten wat je zoekt, en wij zorgen voor een buffetervaring die al je verwachtingen overtreft.

Ontdek de verrukkelijke wereld van koud en warm eten bij Partycentrum Strandheem. Neem contact met ons op en laat ons je uitnodigen voor een gastronomisch avontuur in Groningen.

Koud/warm buffet

koud

Huzaren salade
Salade van rundvlees
Kipkerriesalade
Zalmsalade
vers afgebakken stokbrood en heerlijk gekruide boter
Verse meloen gewikkeld in Ardennerham

Warm

Medaillons van varkenshaas met romige champignonsaus
Heerlijke kipfilet met een zacht gebonden saus van kerrie en ananas

Aardappelpartjes
Gekruide kubes van aardappelen
Goed gevulde nasi

Warme seizoensgroente
Gemengde sla salade
Zachte rode peren

Koud/Warm buffet deluxe

Koud

Huzarensalade
Salade van rundvlees
Kip/kerriesalade
Zalmsalade
Vers afgebakken stokbrood geserveerd met gekruide boter
Verse meloen omwikkeld met Ardennerham

Dagvers gerookte zalmfilet
Gerookte makreel
Garnalen met geserveerd met een heerlijke whiskysaus

Warm

Medallions van Varkenshaas met een romige champignonroomsaus
Kipfilet met een gebonden saus van kerrie en ananas

Aardappel partjes
Gekruid en gefrituurde kubes van aardappelen
Nasi
Warme dagverse seizoensgroente

Gemengde rauwkost
Gemengde sla salade
Zachte rode peertjes
Diverse sauzen, satésaus

Culinaire Verwennerij: Koud en Warm Buffet Groningen

Bij Partycentrum Strandheem nodigen we je uit om te genieten van een weergaloze culinaire ervaring met onze uitgebreide koude en warme buffetten. Omgeven door een unieke ambiance is dit de perfecte setting om samen met je gezelschap te genieten van heerlijk eten in een ongedwongen sfeer.

Voorwaarden en Aanpassingen:
Onze buffetten zijn beschikbaar vanaf een minimum van 20 gasten of 20 keer het tarief dat hoort bij het gekozen buffet. Dit stelt ons in staat om de kwaliteit en de ervaring te waarborgen.
Als je specifieke dieetwensen hebt of als er vegetariërs in je gezelschap zijn, laat het ons dan weten bij de reservering. Onze chef-kok staat klaar om rekening te houden met jouw wensen.
Kinderen tot en met 4 jaar genieten gratis mee. Voor kinderen van 5 tot en met 12 jaar rekenen we een speciaal tarief van €8,50.

Jouw Unieke Beleving:
Bij Partycentrum Strandheem draait alles om het creëren van een unieke ervaring. Laat ons weten wat je zoekt, en wij passen ons buffet graag aan naar jouw specifieke voorkeuren. Ontdek de verrukkelijke wereld van koud en warm eten bij Partycentrum Strandheem  Groningen. Neem contact met ons op en laat ons je uitnodigen voor een gastronomisch avontuur.

Koninklijke horeca

Bij Partycentrum Strandheem zijn er interessante combinaties mogelijk qua eten en drinken. We hanteren hoge kwaliteitsstandaarden en we zijn aangesloten bij Koninklijke Horeca Nederland. Geniet van de borrel en/of een warm/koud buffet. Proef van de heerlijke borrelhapjes en vier deze feestelijke dag met je vrienden, familieleden of collega’s. We kijken er naar uit om jullie gastvrij te ontvangen bij onze toplocatie.