Outdoor Drenthe

Strandheem Adventures: Dé Ultieme Outdoor Drenthe Belevenis in het Noorden!

Welkom bij Strandheem Adventures, dé locatie voor Outdoor Drenthe die zich bevindt op het grensgebied van Friesland, Groningen en Drenthe. Een oase van avontuur en plezier die eenvoudig te bereiken is via afslag A7 Surhuisterveen. Volg simpelweg de borden die richting Strandheem wijzen en voor je het weet arriveer je op ons betoverende terrein.

Parkeren

De ruime gratis parkeergelegenheid verwelkomt je bij aankomst, gelegen naast onze paintballvelden en uitgestrekte outdoor terrein. Hier begint jouw ontdekkingsreis naar de ultieme outdoor ervaring. Strandheem Adventures Outdoor Drenthebiedt niet alleen vermakelijke activiteiten maar ook een scala aan accommodaties, professionele begeleiding en doordachte arrangementen die aan al jouw wensen voldoen.

Uitje

Of je nu een bedrijfsuitje plant, een familiedag organiseert of een feestelijke gelegenheid viert, Strandheem Adventures heeft alles in huis om van jouw evenement een onvergetelijk avontuur te maken. Onze culinaire experts staan paraat met smakelijke opties voor eten en drinken, waardoor de totaalervaring compleet wordt.

Een ware bestemming

Strandheem Adventures Outdoor Drenthe is niet zomaar een locatie; het is een bestemming waar plezier, professionaliteit en gastvrijheid samenkomen. Laat ons weten wat je voor ogen hebt, en wij zorgen voor een naadloze en professionele uitvoering. Hier bij Strandheem Adventures draait alles om het creëren van blijvende herinneringen te midden van de natuurlijke pracht van het noorden. We kijken ernaar uit om jou te verwelkomen op onze betoverende locatie!

Bij Strandheem vindt je de leukste outdoor uitjes voor bedrijven, groepen en familiefeesten.
Een Betoverende Locatie voor Jouw Avontuur

Stap binnen in een betoverend decor aan het water bij Outdoor Drenthe Partycentrum Strandheem! Deze prachtige plek vormt het perfecte toneel voor jouw activiteit, waar spanning en plezier samenkomen. Aan de oevers van het water gaan jullie de uitdaging met elkaar aan, en de sfeer op deze locatie draagt direct bij aan een onvergetelijke ervaring.

Unieke setting

Laat je meeslepen door de ambiance van de natuurlijke omgeving, waar de rust van het water en de energie van het avontuur in perfecte harmonie samenkomen. De unieke setting van Partycentrum Strandheem Outdoor Drenthe voegt een extra dimensie toe aan jullie dag, waardoor niet alleen de activiteiten maar ook de omgeving een blijvende indruk achterlaten.
Hier, te midden van het natuurlijke schoon, ontstaan herinneringen die verder reiken dan de activiteiten zelf. Bij Partycentrum Strandheem streven we ernaar om jouw bezoek aan onze prachtige locatie tot een betoverende ervaring te maken, vol avontuur, samenzijn en ongeëvenaarde schoonheid.

Ontdek Onze Arrangementen en Meer Avonturen bij Partycentrum Strandheem Outdoor in Drenthe!

Bij Partycentrum Strandheem Outdoor in Drenthe laten we je kennismaken met een scala aan verschillende arrangementen,  en activiteiten die variëren van Highland Games tot Bubble Voetbal. Deze veelzijdige mogelijkheden bieden jou de kans om eenvoudig een barbecue te combineren of een complete middag te organiseren. Daarnaast kan je jouw uitje verder verrijken door het te koppelen aan andere spannende activiteiten zoals paintball of binnenactiviteiten.

Onze arrangementen

Zijn zorgvuldig samengesteld om aan diverse voorkeuren en doelen te voldoen. Of je nu op zoek bent naar teambuilding, plezier met vrienden en familie, wij hebben de perfecte formule voor jou. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en jouw ideale dag vorm te geven.

Benieuwd naar meer mogelijkheden? Bekijk ons volledige aanbod van uitjes, paintball, outdoor-avonturen en themafeesten op onze website. Bij Partycentrum Strandheem Outdoor Drenthe draait het om het bieden van een ongeëvenaarde ervaring, en we kijken ernaar uit om samen met jou een dag vol avontuur en plezier te creëren!