Outdoor Friesland

Ontdek Outdoor Friesland bij Strandheem!

Welkom bij Strandheem Adventures, dé toonaangevende outdoor locatie in het noorden! Gelegen op de grens van Friesland, Groningen en Drenthe, biedt onze prachtige locatie een scala aan activiteiten voor avonturiers van alle leeftijden.

Bereikbaar via de A7 afslag Surhuisterveen, volg gewoon de borden naar Strandheem, en voor je het weet bevind je je op ons uitgestrekte terrein. Ruime gratis parkeergelegenheid wacht op jou, grenzend aan onze paintballvelden en het outdoor terrein.

Geniet van topaccommodaties, professionele begeleiding en uitgekiende arrangementen. Bij Strandheem Adventures draait alles om jouw wensen. Of je nu op zoek bent naar een adrenalinepompend avontuur, heerlijk eten, of gewoon wilt ontspannen met vrienden en familie, wij zorgen voor een prettige en professionele ervaring.

Dus, waar wacht je nog op? Laat ons je begeleiden naar een wereld vol outdoor avonturen, waar elk moment telt en elk lach een herinnering wordt. Strandheem Adventures – jouw toegangspoort tot onvergetelijke belevenissen in de prachtige natuur van Friesland.

Bij Strandheem vindt je de leukste outdoor uitjes voor bedrijven, groepen en familiefeesten.

Een Betoverende Locatie voor Avontuur bij Partycentrum Strandheem Outdoor Friesland!

Stel je voor: een betoverende plek aan het water, waar de natuur en avontuur samenkomen. Dat is wat je te wachten staat bij Partycentrum Strandheem Outdoor Friesland. Een locatie die niet alleen inspireert, maar ook tot de verbeelding spreekt.

Onze activiteiten komen tot leven tegen de achtergrond van dit prachtige decor aan het water. Het is niet zomaar een locatie; het is een omgeving die de perfecte sfeer creëert voor jouw avontuurlijke uitdagingen. Hier gaan jullie de strijd met elkaar aan, omringd door de rust en schoonheid van de natuur.

Dus, duik in de sfeer van Partycentrum Strandheem Outdoor Friesland, waar elke activiteit een uniek avontuur wordt. Laat je meevoeren door de magie van de omgeving terwijl je geniet van onvergetelijke momenten met vrienden, familie of collega’s. Dit is niet zomaar een plek; dit is de belofte van opwinding, lachen en herinneringen die je voor altijd zult koesteren. Welkom bij de betoverende wereld van Partycentrum Strandheem Outdoor Friesland!