Outdoor Groningen

Outdoor bij Strandheem, de leukste outdoor locatie van het noorden!

Strandheem Adventures Outdoor Groningen ligt op de grens van Friesland, Groningen en Drenthe en is goed bereikbaar via de afslag A7 Surhuisterveen. Volg hier de borden Strandheem en voor u het weet bent u gearriveerd op ons prachtige terrein, met ruime gratis parkeergelegenheid aangrenzend aan onze paintballvelden en outdoor terrein. Prima accommodaties, professionele begeleiding, uitgekiende arrangementen, eten en drinken, zegt u het maar. Strandheem Adventures regelt het prettig en professioneel.

Bij Strandheem vindt je de leukste outdoor uitjes voor bedrijven, groepen en familiefeesten.

Prachtige plek

De locatie van deze activiteit spreekt tot de verbeelding. Het gaat om een prachtige plek aan het water bij Partycentrum Strandheem Outdoor Groningen. Hier nemen jullie het tegen elkaar op. Met dit decor zit de sfeer er gelijk goed in.

Ontdek de Diversiteit van Partycentrum Strandheem Outdoor Groningen!

Bij Partycentrum Strandheem Outdoor Groningen gaat avontuur hand in hand met diversiteit. We bieden een breed scala aan arrangementen, variërend van Highland games tot Bubble voetbal. Of je nu houdt van uitdagingen in de buitenlucht of liever binnenactiviteiten onderneemt, wij hebben voor elk wat wils.

Combineer je favoriete activiteiten met een sappige barbecue voor een perfecte dag uit. Of maak het nog spannender door paintball aan je avontuurlijke mix toe te voegen. Bij Partycentrum Strandheem Outdoor Groningen zijn de mogelijkheden eindeloos.

Onze website staat boordevol informatie over onze uitjes, paintball, outdoor-avonturen en themafeesten. Neem gerust een kijkje om een volledig overzicht van de opties te krijgen. Wil je meer weten of heb je specifieke ideeën in gedachten? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Bij Partycentrum Strandheem Outdoor Groningen staan we klaar om jouw ideale avontuur op maat te maken!

Veiligheid en begeleiding

Veiligheid staat bij Strandheem Adventures Outdoor Groningen hoog in het vaandel. Daarom krijgt u na aankomst jullie persoonlijke instructeur/coach tot jullie beschikking. Hij zal jullie gedurende de vele spellen ondersteunen, en bij staan voor de eventuele vragen en hier een goed antwoord op geven. Verder zal jullie Instructeur ook enkele spelmethodes met jullie doorlopen en niet te vergeten het nodige uitleggen over de veiligheidsaspecten. Mochten er meerdere groepen, of grote aantallen deelnemers zich in het outdoor gebied bevinden, dan zullen er meerdere bekwame instructeurs aanwezig zijn. Jullie spelen altijd met je eigen groep om een goed en veilig verloop van het spel te garanderen.