Outdoor

Humor, sensatie en plezier

De mooiste outdoor locatie met heel veel leuke buitenactiviteiten.

Een uitje in de buitenlucht begint logischerwijs bij Strandheem, het kloppend hart van de uitjesbranche. Met het aanbod hier beleef je heel wat humor, sensatie en plezier. Van actieve spellen tot rondritten en van sport tot festival, Partycentrum Strandheem biedt uitmuntend vermaak.

Arrangementen

Vanaf € 19,00 p.p.

Highland games

Vanaf € 19,00 p.p.

Olympische spelen

Vanaf € 19,00 p.p.

Expeditie Robinson

Vanaf € 19,00 p.p.

Hunting Valley

Vanaf € 22,00 p.p.

Sterrenslag

Vanaf € 19,00 p.p.

Militaire Dienstplichtspel

Vanaf € 19,00 p.p.

Archery Tag

Vanaf € 16,00 p.p.

Bubbelvoetbal

Vanaf € 16,00 p.p.

Levend tafelvoetbal

Vanaf € 19,00 p.p.

The Beach Games

Vanaf € 19,00 p.p.

Zeskamp

Vanaf € 17,00 p.p.

Vrijgezellenfeest mannen

Outdoor bij Strandheem

MEER INFORMaTIE

Aanbevolen outdoor activiteiten

Strandheem strooit met aantrekkelijke outdoor activiteiten. Een aantal zijn met name van harte aanbevolen voor families, vrienden of bedrijven. Kies bijvoorbeeld voor een hilarische opvoeding met het Militaire Dienstplichtspel. Of kom in Schotse sferen met kilt tijdens de historische Highland Games. Liefhebbers van variatie in spellen kunnen terecht bij Sterrenslag en de Zeskamp, beide grandioos geslaagd. Andere aanraders zijn Expeditie Robinson of de Olympische Spelen.

Meer tonen

In alles dé outdoor locatie van Noord-Nederland

Soms schermen reclamemakers met de leus dat ze de beste, mooiste of goedkoopste zijn. Maar wij zijn geen reclamemakers. Wij zijn horecamensen met liefde voor het strand, dagjes uit en de natuur. Daarom organiseren en faciliteren we graag allerlei leuke activiteiten. Zodat jullie allemaal de schoonheid van Strandheem kunnen ervaren. En dan is het aan anderen om te oordelen. Onze missie is om vanuit gastvrijheid in alles dé outdoor locatie van Noord-Nederland te zijn.

Meer tonen

Populaire uitjes voor buiten

We noemden al wat aanbevolen activiteiten, maar er zijn nog meer populaire uitjes voor buiten. Onder andere Bubbelvoetbal, Levend Tafelvoetbal en Hunting Valley vallen in de smaak, evenals het bedrijfsfestival. Meld je bij Strandheem Adventures en aanschouw het veelzijdige terrein. Daar is evengoed volop ruimte voor Archery Tag (boogschieten op elkaar) en Paintball. Dit zijn wel de twee klassiekers waarmee Strandheem bezoekers wint. Ook The Beach Games zijn onwijs populair.

Meer tonen
Paintball

Voertuigen en vaartuigen

Wij boffen elke dag met de gunstige ligging in de natuur tussen de noordelijke provinciegrenzen. Om die reden komt zowat iedereen iedereen uit Groningen, Friesland of Drenthe naar Strandheem. Vervolgens gaan deze blije bezoekers op pad in de directe omgeving. Ten eerste is de E-Chopper GPS-puzzeltocht een favoriet qua voertuigen. Ten tweede, als we naar de vaartuigen kijken, is de Drakenbootrace de absolute outdoor ‘kampioen’. Kom ook activiteiten doen tussen water en groen.

Meer tonen

Buitenactiviteit met barbecue of buffet op een prachtige plek

Strandheem ligt meteen aan het water. Een gave plek, een prachtige plek! Dankzij die (bijna tropische) setting geniet je extra van je buitenactiviteit. Bovendien bieden we professionele begeleiding met een focus op veiligheid. Vandaar is er vooraf een instructie en blijft er continu ondersteuning beschikbaar. Tot slot wijzen we nog op dat feit dat we horecamensen zijn. Proef van de beste barbecues of buffetten.

Meer tonen

Eet smakelijk!

Offerte aanvragen

Voornaam *
Achternaam *
Bedrijfsnaam
E-mailadres *
Telefoonnummer
Aantal personen
Interesse in
Datum
Begintijd
Opmerkingen