Bubbelvoetbal

Vanaf € 16,00 p.p.

Voetballen in enorme plastic ballen, actief en leuk groepsuitje

Bubbelvoetbal is simpelweg de definitie van HUMOR en dat zetten we niet voor niets in hoofdletters. Deze activiteit is namelijk supergrappig. Elke speler kruipt met het bovenlichaam in een enorme plastic bal. Vervolgens kan de wedstrijd beginnen en loopt iedereen elkaar omver.

Informatie over dit Outdooruitje

Bubbelvoetbal
  • € 16,00 per persoon (vanaf 17 personen)
  • € 272,- per groep (8 tot 16 personen)
  • Tijdsduur: circa 90 minuten
  • Alleen te boeken in combinatie met eten en drinken

Bijzonderheden:

  • kinderen 5 t/m 12 jaar: € 9,50 per persoon
  • kinderen tot 5 jaar: gratis
Meer tonen
Bubblevoetbal

Botsen met luchtgevulde plastic ballen

De grote ballen zijn een soort stootkussens, met lucht gevuld.

Als iemand de normale bal aan de voet heeft, lijkt het in eerste instantie ingewikkeld om die bal af te pakken. Degene met de bal houdt de rest namelijk op afstand door de bubbel om het lichaam. Je kunt er met je eigen voeten niet goed bij. Dus zit er maar één ding op. Loop wat harder en loop met je bubbel tegen de bubbel van de tegenstander. Het is tijd om te botsen, wie weet verliest de speler dan wel de bal.

Meer tonen

Toernooi is een optie, bijvoorbeeld 10 spelers per veld

Een toernooi is een optie bij de grotere groepen. In dat geval zetten we meerdere velden uit. Idealiter speel je Bubbelvoetbal met twee teams van elk vijf spelers, dus 10 spelers per veld. Hier kan worden afgeweken als de groepsgrootte daarom vraagt. Jullie kunnen ook doorwisselen, zodat sommige spelers af en toe kunnen rusten. Die toeschouwers lachen zich slap als ze het bijzondere tafereel vanaf de zijlijn bekijken!

Meer tonen

Uitgebreid programma mogelijk

In plaats van alleen bubbelvoetbal is er een uitgebreid programma mogelijk met meerdere activiteiten. Zo vormt Levend tafelvoetbal een prima aanvulling. Dat uitje zorgt voor variatie binnen hetzelfde thema (voetbal). De Pubquiz of het moorddiner zijn eveneens vermakelijke toevoegingen. Partycentrum Strandheem stelt met plezier een mooi programma samen.

Meer tonen

Locatie Bubbelvoetbal Strandheem

Strandheem, waar plezier centraal ligt!

Deze slogan heeft een dubbele betekenis. Het gaat om het plezier. Maar dit plezier ligt ook letterlijk centraal, geografisch gezien. De afstanden vanuit Heerenveen en Groningen zijn vergelijkbaar. Ook vanuit Leeuwarden is de locatie uitstekend bereikbaar. In alle gevallen ben je twintig tot vijfendertig minuten onderweg.

Meer tonen

Offerte aanvragen

Voornaam *
Achternaam *
Bedrijfsnaam
E-mailadres *
Telefoonnummer
Aantal personen
Interesse in
Datum
Begintijd
Opmerkingen