Hunting Valley

Vanaf € 19,00 p.p.

Ontdek de jager in jezelf, groei uit tot schietfanaat met leuke en leerzame schietspellen

Meld je met vrienden, collega’s of familie in de jagersvallei van Partycentrum Strandheem. Hier gaat het gebeuren. Jullie gaan samen Hunting Valley doen: werken met verschillende wapens. En ondanks die uitdaging kan iedereen deelnemen aan deze groepsactiviteit.

Spanning en sensatie op een toplocatie

Je vindt onze locatie op 20 minuten vanaf Heerenveen én op 20 minuten vanaf Groningen. Vanuit Leeuwarden ben je ongeveer een half uur onderweg. Een centrale plek dus, omgeven door een prachtig (zwem)park. Dit is de plek waar jullie pistolen en geweren ontvangen, waar jullie merken hoe krachtig je kunt schieten met een blaaspijp. Een vermakelijk groepsuitje met spanning en sensatie, dus schiet op!

Meer tonen

Informatie over dit Outdooruitje:

Hunting Valley
 • € 19,00 per persoon (vanaf 17 personen)
 • € 323,- per groep (8 tot 16 personen)
 • Tijdsduur: circa 90 minuten
 • Alleen te boeken in combinatie met eten en drinken

Bijzonderheden:

 • kinderen 5 t/m 12 jaar: € 9,50 per persoon
 • kinderen tot 5 jaar: gratis
Meer tonen

HUNTING VALLEY: Een Schietende, Slingerende, Werpende en Boogschietende Reis!

Stap in het avontuur en laat je innerlijke atleet los op een dag vol opwinding en uitdagingen te midden van de prachtige natuur. Vergezel ons voor een uniek uitje waar adrenaline en precisie samenkomen in een perfecte mix van plezier en competitie. Ontdek je vaardigheden in een scala aan activiteiten, van traditioneel schieten tot een aantal onverwachte uitdagingen!

Geweer en Pistool Schieten:
 • Neem de tijd om je schietvaardigheden te perfectioneren onder deskundige begeleiding. Voel de kick van het geweer en de precisie van het pistool terwijl je je richt op het doelwit en de bullseye raakt. Laat zien wat je in huis hebt en laat je vrienden zien wie de scherpschutter is!
Hamerslingeren:
 • Laat de kracht van Thor door je heen stromen terwijl je de hamer zwaait en jezelf uitdaagt in het hamerslingeren. Voel de sensatie terwijl je de hamer met kracht en precisie lanceert, terwijl je je concentreert op het bereiken van de perfecte afstand. Een ware test van kracht en techniek!
Disc Golf:
 • Betreed het disc golfparcours en laat je frisbee-vliegkunsten zien terwijl je door het prachtige landschap navigeert. Werk samen met je team en navigeer door de hindernissen terwijl je de manden met precisie probeert te raken. Een moderne draai aan een klassiek spel!
Boogschieten:
 • Kanaal je innerlijke Robin Hood en neem deel aan de eeuwenoude kunst van het boogschieten. Voel de spanning terwijl je de boog spant, je concentreert en je pijl richt op het doelwit. Laat je vaardigheden zien terwijl je de pijl naar de bullseye stuurt en jezelf bewijst als de ultieme boogschutter!
Speerwerpen:
 • Laat je speervaardigheden zien terwijl je de speer met kracht en precisie werpt richting het doel. Voel de sensatie als de speer door de lucht suist en zich in de grond plant, terwijl je je concentreert op het bereiken van de perfecte worp. Een activiteit vol spanning en uitdaging!
Ringwerpen:
 • Test je nauwkeurigheid en hand-oogcoördinatie met het klassieke ringwerpspel. Richt je op de doelen en werp de ringen met precisie, terwijl je probeert punten te scoren en jezelf te bewijzen als de meester van het ringwerpen.

Dus, waar wacht je nog op? Doe mee met dit avontuurlijke uitje en laat de competitie beginnen! Of je nu een ervaren deelnemer bent of nieuw bent in deze activiteiten, er is voor elk wat wils tijdens deze onvergetelijke dag vol plezier, uitdaging en camaraderie.

Meer tonen

Hunting Valley Lunch

Het programma Hunting Valley Lunch:

12:30 uur – Ontvangst met Lunch.
14:00 uur – Hunting Valley.
15:00 uur – Pauze met consumptie.
15:30 uur – Vervolg.
16:00 uur – Naborrelen en napraten onder genot van 2 consumpties en een heerlijk borrelhapje.
17:00 uur – Einde.

 • Tijdsduur ongeveer 4.5 uur.
 • Kosten € 44,40 p.p. vanaf 17 personen. Groepen kleiner dan 17 personen prijs op maat.
 • Tijden en invulling aanpasbaar naar wens.
Meer tonen

Hunting Valley Compleet

Het programma Hunting Valley Compleet:

14:30 uur – Ontvangst met koffie en cake.
15:00 uur – Hunting Valley.
15:45 uur – Pauze met consumptie.
16:00 uur – vervolg
17:00 uur – Einde Hunting Valley.
17.30 uur – BBQ populair met 4 consumpties.
19:30 uur – Einde.

 • Tijdsduur ongeveer 5 uur.
 • Kosten € 58,00 p.p. vanaf 17 personen. Groepen kleiner dan 17 personen prijs op maat.
 • Tijden, invulling, eten en drinken aanpasbaar naar wens.
Meer tonen

Jagersrol voor mannen en vrouwen

Ontmoet de jager die in je schuilt. Traditioneel werd de jagersrol toegeschreven aan de man, die met zijn jagersinstinct op pad ging. Tegenwoordig leven we in een tijdperk van gelijkwaardigheid en bewijzen vrouwen net zo goed met wapens om te kunnen gaan. Of stiekem toch niet? Daag elkaar uit om het beste te presteren! Een leuke strijd tussen familieleden, medewerkers en vrienden. Tip: Hunting Valley is ook uitstekend geschikt als vrijgezellenfeest.

Meer tonen

Diverse schietspellen

Hunting Valley bestaat onder meer uit pistoolschieten, geweerschieten en handboogschieten.

Dat is zeker niet alles. Jullie gaan eveneens aan de slag met de blaaspijp (blaaspijpschieten) en jullie leren afstandsschieten met scoop. Een ander spannend schietspel is kruisboogschieten. Stuk voor stuk gave onderdelen.

Meer tonen

Appel van elkaars hoofd afschieten

Ja, het is echt waar. Nadat er is geschoten met alle wapens, krijgen de durfallen onder ons de kans om een appel van elkaars hoofd te schieten. Uiteraard met veiligheidspijlen en maskers, maar dan nog: ga er eens staan… Niet iedereen staat er om te springen, gelukkig hoeft ook niet iedereen. Humor en plezier zijn in ieder geval gegarandeerd. Daarom: boek Hunting Valley bij Partycentrum Strandheem.

Meer tonen

Offerte aanvragen

Voornaam *
Achternaam *
Bedrijfsnaam
E-mailadres *
Telefoonnummer
Aantal personen
Interesse in
Datum
Begintijd
Opmerkingen