Mannenweekend

Vanaf € 125,00 p.p.

Jouw mannenweekend

Op zoek naar een uitje of een heel weekend voor jullie mannenweekend? en moet het feest een groot succes worden?

Lekker bijpraten met een biertje erbij, lol maken met echte mannen activiteiten en daarna heerlijk eten, dan ben je bij Strandheem aan het goede adres.

Wij kunnen jou en je gezelschap voorzien van een volledige dag of weekendprogramma en op deze manier zullen wij ervoor zorgen dat jullie onbezorgd kunnen genieten van een onvergetelijk programma.

Voorbeeld van een Mannenweekend:

Mannenweekend
  • 14.00 uur. Ontvangst op camping of B&B.
  • 15.30 uur. Paintball compleet incl. BBQ en vrij drinken.
  • 20.30 uur. Stapavond vrij te besteden bijvoorbeeld Groningen.
  • 10.00 uur. Ontbijt.
  • 11.00 uur. E-chopper tour.
  • 15.00 uur. Einde.

Vanaf € 125,00 p/p

  • exclusief overnachting en stapavond
Meer tonen
Strandpaviljoen Strandheem in Groningen Overzichtfoto locatie strandheem

Borrelen, barbecueën en overnachten!

Partycentrum Strandheem is de gedroomde locatie voor echt Mannenweekend, dankzij de fraaie ligging bij het water en het centrale karakter van de locatie. Een bijkomend voordeel is het lekkere eten en drinken. Kies je eigen activiteit en laat je verassen door de overnachtings mogelijkheden. We zien jullie heren snel bij Partycentrum Strandheem!

Meer tonen

Gaaf, spannend en grappig, paintball spelen in een strategisch strijdveld

Paintball spelen in speciale paintballvelden beleef je natuurlijk bij het outdoor paintballcentrum Strandheem Adventures. Hier zijn fraaie velden met verschansingen en camouflage door bomen en struiken. De heuvels en paadjes tussendoor maken vervolgens het strijdveld compleet. Schieten maar!

Meer tonen

Toffe roadtrip met een elektrische chopper

Onze ‘Spyder Wheelz’ E-chopper ziet er heel stoer uit en dat is ie ook. Daarom is het een perfect voertuig voor een toffe roadtrip op je Mannenweekend. . De tocht gaat over zowel verharde als onverharde paden, door de natuur rond Strandheem in het coulissenlandschap van het westerkwartier, de friese meren of de bossen van bakkeveen Tijdens zo’n avontuurlijke en milieuvriendelijke toer beleef je het moderne bikergevoel. Onderweg geniet je van de wind door je haren, evenals de vrijheid van het toeren. Een duurzaam groepsuitje in de gezonde buitenlucht, dat is hoe dan ook een succesnummer.

Meer tonen

Beleef de spectaculaire Highland Games in Noord Nederland.

De verrassende Highland Games zijn verschillende spelonderdelen die afstammen uit de 11e eeuw. Ook 1.000 jaar later zijn deze spellen nog steeds een groot succes in de vorm van een teamuitje, vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje.

Meer tonen

Offerte aanvragen

Voornaam *
Achternaam *
Bedrijfsnaam
E-mailadres *
Telefoonnummer
Aantal personen
Interesse in
Datum
Begintijd
Opmerkingen