Sterrenslag

Vanaf € 22,00 p.p.

Sterrenslag is een actief, spannend en hilarisch groepsuitje dankzij diverse spellen en de hindernisbaan

Partycentrum Strandheem organiseert Sterrenslag voor bedrijven, vrienden en families. Elke groep beleeft volop plezier met deze uitdagende activiteit. Kom in actie, het wordt een middag met een grote glimlach. Kijk alleen al naar die hindernisbaan!

Sterrenslag zijn leuke outdoor spellen met variatie

Sterrenslag onthult de ware sterren in onder meer de stormbaan, rokvoetbal en touwtrekken. Het is een groepsuitje met allerlei leuke spellen, waarin variatie voorop staat. Op het ene moment doen jullie de skilattenloop of de brancard race, terwijl op een ander moment de skippyrace wordt aangekondigd. Een race die op het eerste gezicht simpel lijkt, maar intussen toch wel inspannend is. Zet ‘m op!

Meer tonen

Informatie over dit uitje

Sterrenslag
  • 22,00 per persoon (vanaf 16 personen)
  • 374,- per groep (8 tot 16 personen)
  • Tijdsduur: circa 90 minuten
  • Alleen te boeken in combinatie met eten en drinken

Bijzonderheden:

  • kinderen 5 t/m 12 jaar: € 9,50 per persoon
  • kinderen tot 5 jaar: gratis
Meer tonen

Midden in Noord-Nederland

Een groot voordeel van onze locatie is de centrale ligging, namelijk midden in Noord-Nederland. Daardoor ben je er vlot vanuit de verschillende provincies. Vanuit Heerenveen (Friesland) ben je slechts 20 minuten onderweg. Vanaf de stad Groningen is het eveneens maar 20 minuten rijden. Uit de richting van Leeuwarden is het ongeveer een half uur. Verzamel vrienden, collega’s of familieleden en beleef Sterrenslag!

Meer tonen

Verleidelijke arrangementen voor groeppsuitjes

Partycentrum Strandheem staat bekend om de aantrekkelijke arrangementen voor groepsuitjes.

Denk hierbij aan voordelige combinaties met eten en drinken. Zo maken jullie er echt een dagje uit van. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken. Mail naar info@strandheem.nl of bel (0594) 658 040. We verwelkomen jullie graag bij ons partycentrum aan het water.

Meer tonen

Offerte aanvragen

Voornaam *
Achternaam *
Bedrijfsnaam
E-mailadres *
Telefoonnummer
Aantal personen
Interesse in
Datum
Begintijd
Opmerkingen