The Beach Games

Vanaf € 19,00 p.p.

Beleef de grootste lol met diverse spellen.

Je kent ‘Let the games begin’ mogelijk wel uit de filmreeks rond The Hunger Games. Ditmaal kun je het horen op het unieke activiteitenstrand. De aanleiding is een stuk vrolijker dan de filmversie: het is tijd voor The Beach Games. Een ideale activiteit voor teambuilding en plezier.

Informatie over dit uitje

  • € 19,00 per persoon (vanaf 16 personen)
  • € 323,- per groep (8 tot 16 personen)
  • Tijdsduur: circa 90 minuten
  • Alleen te boeken in combinatie met eten en drinken

Bijzonderheden:

  • kinderen 5 t/m 12 jaar: € 9,50 per persoon
  • kinderen tot 5 jaar: gratis
Meer tonen
Teambuilding drachten, Teambuilding Friesland, Teambuilding groningen

Activiteitenprogramma

Een gezellig uitje in de buitenlucht is sowieso een aantrekkelijk vooruitzicht, maar de omgeving met het strand doet er nog een schepje bovenop. Ervaren entertainers nemen jullie mee in een spontane strijd waarin samenwerking cruciaal is. Verzamel de troepen en doe mee aan een compleet verzorgd activiteitenprogramma. The Beach Games zijn exclusief op locatie bij Partycentrum Strandheem. Gegarandeerd een sfeervol uitje met humor en competitie. Welk team blinkt uit?

Meer tonen

Afwisseling

De afwisseling maakt van The Beach Games een bijzonder prettig en dynamisch groepsuitje.

Op het ene moment zijn jullie vlotten aan het bouwen of aan het vliegeren en op het andere moment wordt The Hunger Games alsnog nagebootst: kruip in de huid van boogschutter Katniss Everdeen en schiet in het actieveld op anderen. Dit is next level paintball, maar dan minder pijnlijk en een stuk uitdagender. Tussendoor is er tijd voor een heerlijk potje beachvolleybal en bamboestieken.

Meer tonen

Prachtige creaties

Het programma krijgt nog meer kleur door Bamboestieken. Vol verbazing maak je kennis met deze mooie kunstvorm. Bouw prachtige creaties van bamboe en elastiek. Dat doe je natuurlijk niet dagelijks, maar op Olivier Beach gaat het vast en zeker lukken. Kortom, genoeg te doen bij The Beach Games. Op naar een mooie activiteit met elkaar. Wij zijn er klaar voor. Kom maar op. Let the games begin.

Meer tonen

Over de locatie

Olivier Beach is het unieke activiteitenstrand dat bij Partycentrum Strandheem hoort.

De locatie is vanuit alle richtingen in Noord-Nederland snel te bereiken. Zo ben je vanuit de regio Heerenveen misschien 20 minuutjes onderweg. Een vergelijkbare reistijd heb je vanuit Groningen en omgeving. Tot snel bij Partycentrum Strandheem.

Meer tonen

Offerte aanvragen

Voornaam *
Achternaam *
Bedrijfsnaam
E-mailadres *
Telefoonnummer
Aantal personen
Interesse in
Datum
Begintijd
Opmerkingen