Vrijgezellenfeest dames

Vanaf € 16,00 p.p.

Laat je kerel thuis en kom naar het leukste vrijgezellenfeest voor vrouwen!

Stop je Chihuahua in het handtasje, start de motor van je roze Hummer en kom naar Strandheem voor een hilarisch vrijgezellenfeest dames met je vriendinnen! Tijd om je te gaan gedragen als een echte dame. We veranderen je naam in Cheryl, Willemijn of Anouk en het feest kan beginnen!

Gooische vrouwen quiz

Samen met je vriendinnen speel je een gezellig potje hockey (maar dan wel op de Gooische manier), gaan we gezellig handtaswerpen en doen we een naaldhakkenrace. Eén van de bekendste eigenschappen van een Gooische vrouw is natuurlijk het roddelen. Dit en meer wordt beoefend bij de Gooische vrouwenquiz. Tijdens de pauze wordt er toepasselijke muziek gedraaid door onze DJ.

Meer tonen

Ready to marry

Speciaal voor deze activiteit komt onze eigen entertainende ambtenaar van de burgerlijke stand die het arrangement ´Ready To Marry´ in goede banen zal leiden. Tijdens deze uitdagende activiteit krijgt de vrijgezel de hoofdrol. Door middel van humoristische en uitdagende activiteiten kan de vrijgezel nog één keer uit het dak gaan, voordat hij of zij uiteindelijk in het huwelijksbootje stapt.

Informatie over dit uitje:
  • € 16,00 per persoon (vanaf 17 personen)
  • € 272,- per groep (8 tot 16 personen)
  • Tijdsduur: circa 2 uur
  • Alleen te boeken in combinatie met eten en drinken
Meer tonen

Toffe roadtrip met een elektrische chopper

Onze ‘Spyder Wheelz’ e-Chopper ziet er heel stoer uit en dat is ie ook. Daarom is het een perfect voertuig voor een toffe roadtrip. De tocht gaat over zowel verharde als onverharde paden, door de natuur rond Strandheem in het coulissenlandschap van het westerkwartier, de friese meren of de bossen van bakkeveen Tijdens zo’n avontuurlijke en milieuvriendelijke toer beleef je het moderne bikergevoel. Onderweg geniet je van de wind door je haren, evenals de vrijheid van het toeren. Een duurzaam groepsuitje in de gezonde buitenlucht, dat is hoe dan ook een succesnummer.

Informatie over dit uitje: vrijgezellenfeest dames E-Chopper

  • Route 3 uren € 35,00 p/p
  • Hele dag € 49,50 p/p (max 60 kilometer)

Bijzonderheden:

  • Minimum leeftijd 16 Jaar
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs of bromfietscertificaat
  • Vooraf onderteken je het verhuurcontract en ga je akkoord met de algemene voorwaarden
  • Veel gestelde vragen
Meer tonen
Trouwdag compleet

Ook voor de dames hebben wij bij strandheem complete vrijgezellenuitjes

Al onze arrangementen zijn speciaal bedacht en ontwikkeld om van het vrijgezellenfeest een onvergetelijke dag te maken.

Bij Strandheem vind je diverse avontuurlijke mogelijkheden voor een vrijgezellenfeest speciaal voor vrouwen. Laat de bruid op een sensationele manier afscheid nemen van het vrijgezellenbestaan. Onze vrijgezellenfeesten zijn opgebouwd uit originele activiteiten waar iedereen aan kan meedoen.

Meer tonen

Borrelen of barbecueën

Partycentrum Strandheem is de gedroomde locatie voor jullie vrijgezellenfeest, dankzij de fraaie ligging bij het water en het centrale karakter van de locatie. Een bijkomend voordeel is het lekkere eten en drinken. Kies voor een ontvangst met koffie, thee en cake en voor een naborrel met heerlijke borrelhapjes. Of ga voor de barbecue, een populaire optie. We zien jullie dames snel bij Partycentrum Strandheem!

Meer tonen

Offerte aanvragen

Voornaam *
Achternaam *
Bedrijfsnaam
E-mailadres *
Telefoonnummer
Aantal personen
Interesse in
Datum
Begintijd
Opmerkingen