Zeskamp

Vanaf € 19,00 p.p.

Deze zeskamp bij Strandheem staat garant voor strijd, plezier en hilariteit

Partycentrum Strandheem presenteert de ‘Zeskamp vol spektakel’. De veelzeggende naam verklapt wat er gaat gebeuren: zes verschillende onderdelen die gezamenlijk voor heel wat spektakel zorgen. App je vrienden, informeer je collega’s of roep de familie bij elkaar. Dit wordt leuk!

Obstakels, gladiatoren en boogschieters

Het is tijd om naar Strandheem te gaan voor het leukste groepsuitje sinds tijden.

Zet je schrap voor een afwisselende activiteit met onder andere obstakels, gladiatoren en boogschieters. De opbouw (en de variatie) in de zeskamp staat garant voor strijd, plezier en hilariteit. Maak het mee en zet de koers richting Strandheem, op de grens van Friesland, Groningen en Drenthe.

Meer tonen

Informatie over dit Outdooruitje

  • € 19,00 per persoon (vanaf 16 personen)
  • € 323,- per groep (8 tot 16 personen)
  • Tijdsduur: circa 90 minuten
  • Alleen te boeken in combinatie met eten en drinken

Bijzonderheden:

  • kinderen 5 t/m 12 jaar: € 9,50 per persoon
  • kinderen tot 5 jaar: gratis
Meer tonen

Zeskamp onderdelen

De Zeskamp vol spektakel bestaat onder meer uit een opblaasbare zeephelling, en de wereldbal.

Daarnaast gaan jullie aan de slag met blind volleybal, funzakken en de A-Loop . Het programma wordt compleet gemaakt door sumoworstelen. Reken maar dat deze middag actie en vermaak biedt. We ontvangen jullie dan ook met veel plezier bij Partycentrum Strandheem in Noord-Nederland.

Meer tonen

Groot en spectaculair

Wij zijn vele malen flexibeler dan stroop en honing. Dat houdt in dat de genoemde onderdelen niet in beton gegoten zijn. Je kunt het zo groot en spectaculair maken als je zelf wilt. Wil je bijvoorbeeld liever een hindernisbaan, Bungyrun of een ander gaaf spel?  Laat het ons weten waar jullie naar verlangen en informeer naar de mogelijkheden bij Partycentrum Strandheem.

Meer tonen

Zeskamp, het leukste groepsuitje!

Uiteraard beschikken we over goede horecavoorzieningen. Combineer het groepsuitje met een lunch, of koffie/thee en cake bij ontvangst. Kies verder voor een overheerlijke barbecue of buffet met de hele groep. Neem contact op om de aantrekkelijke arrangementen te bespreken en te reserveren. Zo weten jullie zeker dat het een mooie dag wordt met vrienden, collega’s of familieleden.

Meer tonen
Barbecue, strandheem

Offerte aanvragen

Voornaam *
Achternaam *
Bedrijfsnaam
E-mailadres *
Telefoonnummer
Aantal personen
Interesse in
Datum
Begintijd
Opmerkingen