Paintball Drenthe

Ontdek de Ultieme Paintballervaring bij Paintball Drenthe!

Voor een onvergetelijke paintballervaring in de buurt van Drenthe hoef je niet verder te zoeken dan Strandheem, Paintball Drenthe! Hoewel we technisch gezien net buiten de provincie liggen, zijn we wel jouw beste keuze voor een enerverende paintballdag. Ons terrein, op slechts een steenworp afstand van Drenthe, herbergt maar liefst drie paintballvelden.

Dompel jezelf onder in de spanning van strategie en avontuur te midden van uitdagende heuvels, kronkelende paadjes en natuurlijke schuilplaatsen zoals bomen en struiken. Bij Strandheem in Opende, Paintball Drenthe creëren we de ideale setting voor jouw paintballdroom.

Waarom settle voor paintball ín Drenthe als je de optimale speelplek hebt gevonden bij Strandheem? Maak je klaar voor een dag vol actie, strategie en bovenal, onvergetelijk plezier!

Wat Mag Je Verwachten bij Paintball Drenthe?

Welkom bij Strandheem, dé ultieme paintbalervaring op de grens van Friesland, Groningen en Drenthe. Hier is wat je kunt verwachten wanneer je ons terrein betreedt:

Locatie en Bereikbaarheid:

Paintball Drenthe bevindt zich op een strategische locatie, bereikbaar via afslag A7 Surhuisterveen. Volg de borden Strandheem en voor je het weet, ben je aangekomen op ons prachtige terrein. Ruime, gratis parkeergelegenheid wacht op je, grenzend aan onze paintballvelden en het outdoor terrein.

Accommodaties en Arrangementen:

Onze faciliteiten zijn van topkwaliteit, en we bieden op maat gemaakte arrangementen aan die passen bij jouw wensen. Strandheem Adventures Paintball Drenthe regelt alles prettig, betaalbaar en professioneel. We hechten waarde aan uitstraling en verzorging, zodat je waar krijgt voor je geld.

Faciliteiten:

Bij ons zijn voldoende faciliteiten beschikbaar, waaronder gescheiden toiletten voor dames en heren. We besteden aandacht aan de uitstraling en zorgen voor een verzorgde omgeving, omdat jouw ervaring bij ons voorop staat.

Het Ultieme Uitje:

Paintball is een non-contact actiesport waarbij teams, uitgerust met verfpistolen, strijden om elkaars vlag te veroveren. Het doel is de vijandelijke vlag terug te brengen naar de eigen basis, terwijl je ervoor zorgt dat jouw vlag blijft staan. Het is een spel van aanvallen en verdedigen, een echte teamsport. Na elke game kunnen geraakte spelers zich terugtrekken naar het basiskamp voor verhalen en voorbereiding op het volgende spel. Het team met twee vlaggen op hun basis wint.

Welkom bij Strandheem Adventures Paintball Drenthe: Veiligheid en kwaliteit staan garant voor optimaal speelplezier bij ons. We heten je van harte welkom voor het leukste uitje voor bedrijven, groepen en familiefeesten!