Paintball Friesland

Paintball Friesland – Ontdek de Opwinding van Strandheem

Waar anders zou je een spannend potje paintball spelen in Friesland dan bij Strandheem? Onze locatie is uitstekend bereikbaar vanuit alle drie de noordelijke provincies. Het hele jaar door kun je bij ons genieten van paintball, van zonsopgang tot zonsondergang. Als je wilt weten wanneer je kunt paintballen in Friesland, bekijk dan onze openingstijden online. Naast deze teamactiesport zijn er nog tal van andere outdoor-activiteiten bij ons te beleven. Laat je inspireren en uitdagen!

Waarom Paintballen bij Strandheem?
  • Bereikbaarheid: Gelegen op de grens van Friesland, Groningen en Drenthe, zijn we gemakkelijk te bereiken via de afslag A7 Surhuisterveen. Volg de borden Strandheem en je bent snel op ons prachtige terrein.
  • Ruime Openingstijden: Of je nu vroeg in de ochtend of laat in de avond wilt spelen, we bieden ruime openingstijden zodat je op het moment dat het jou uitkomt kunt genieten van paintballavonturen.
  • Veelzijdigheid: Naast paintball bieden we een breed scala aan outdoor-activiteiten. Of je nu op zoek bent naar teambuilding, een bedrijfsuitje of gewoon een dag vol avontuur, bij Strandheem vind je het allemaal.

Kom en Ontdek: Paintball Friesland bij Strandheem is meer dan een spel; het is een ervaring. Kom langs en ontdek waarom paintball bij ons niet zomaar een activiteit is, maar een avontuur vol opwinding, teamwork en herinneringen die je niet snel zult vergeten. Laat de adrenaline stromen, werk samen met je team en beleef paintball in Friesland op zijn best!