Paintball

Gaaf, spannend en grappig

Paintball spelen in een strategisch strijdveld.

Paintball spelen in speciale paintballvelden beleef je natuurlijk bij het outdoor paintballcentrum Strandheem Adventures. Hier zijn fraaie velden met verschansingen en camouflage door bomen en struiken. De heuvels en paadjes tussendoor maken vervolgens het strijdveld compleet. Schieten maar!

Arrangementen

Vanaf € 25,00 p.p.

Paintball volwassenen

Vanaf € 15,00 p.p.

Kinderpaintball

Paintball bij Strandheem

MEER INFORMaTIE

Vrienden, collega's of familie

Daag je vrienden uit voor een vermakelijk potje of ga de strijd met familieleden aan. De adrenaline neemt toe wanneer iedereen zich heeft opgesteld. In teamverband gaan jullie elkaar zo meteen onder vuur nemen. Ontwijk de pogingen van de tegenstanders en ga daarna zelf in de aanval. Een tof en actief uitje waarbij er verrassende talenten opstaan. Er zijn diverse spelvarianten mogelijk en een professionele instructeur begeleidt het geheel. Verder wordt er vooral veel geschreeuwd en gelachen. Hier ontstaan mooie herinneringen en verhalen die het goed doen op de verjaardagen.

Meer tonen

Teambuilding

Waarom zou je als bedrijf een activiteit als paintball doen? Ten eerste voor het plezier uiteraard. Ten tweede stimuleert paintball als actief uitje de motoriek, conditie en het richtingsvermogen. Zowel je hand-oogcoördinatie (richten, schieten) en je voet-oogcoördinatie (tactisch wegrennen) komen aan bod. Tot slot is dit bij uitstek een activiteit die leidt tot teambuilding en samenwerking. Vandaar dat dit uitje veelgeboekt wordt als uitje voor teambuilding. Samen met je collega’s bereiden jullie aanvals- en verdedigingsplannen voor, alle skills komen aan bod. Dit belooft een fysieke en mentale uitdaging.

Meer tonen

Kinderpaintball

Ook kinderen kunnen van paintball genieten! Paintballcentrum Strandheem Adventures heeft speciaal voor kinderen unieke, kindvriendelijke paintballgeweren. Daarnaast zijn de verfballetjes kleiner en komen ze minder hard aan. Om die reden kunnen we gerust spreken van een leuke en veilige activiteit voor kinderen. En dit is dus wel even superstoer hè, bijvoorbeeld als de invulling van een kinderfeestje! Reken maar dat de kinderen het geweldig vinden, wanneer ze de pakken en maskers dragen. De instructeur/coach zorgt dat iedereen zich prettig voelt en snapt hoe het werkt.

Meer tonen
Kinderpaintball

Klassenuitje

Vanwege het uitgesproken veilige karakter voor kinderen fungeert dit sensationele teamspel evengoed uitstekend als klassenuitje. Daarom zijn groepen, klassen en scholen van harte welkom om dit eens te proberen bij Strandheem Adventures.

Meer tonen

Professionele begeleiding

Bij elke doelgroep is er professionele begeleiding met ervaring aanwezig. Want veiligheid staat bij ons voorop. De begeleider ondersteunt de vele spellen en spelvarianten. Ook legt deze coach uit hoe alles in z’n werk gaat. En je kunt alle vragen stellen. Goed om te weten: jullie spelen met jullie eigen groep op jullie eigen veld. Tot slot wijzen we graag op de aanwezige topfaciliteiten. Dankzij onze ligging aan het strand bieden we een geweldige locatie om aansluitend te eten. Er zijn heerlijke arrangementen beschikbaar. Je kunt onder andere sfeervol en smaakvol barbecueën op één van onze terrassen.

Meer tonen

Machine gun

Het ultieme paintball geweer

De kers op de taart, het neusje van de zalm, de krenten in de pap, boek nu bij jouw vrienden, vrijgezellen of groepspaintballuitje het ultieme wapen, het machine geweer.

Uniek in Nederland

Maak gehakt van je tegenstanders met onze semi-automatische machine geweer.
Jullie krijgen bij dit extra te boeken arrangement de beschiking over maar liefst 2 machine geweren elk geladen met minimaal 300 paintballs om jullie fort te verdedigen, jullie tegenstanders te vermalen en als overwinnaars het veld uit te stappen.

Machine gun Soldaat:

2 Machine guns
600 paintballs
Kosten € 89,-

Machine gun Majoor

2 machine guns
1200 paintballs
Kosten € 139,-

Bijzonderheden:

Uniek in Nederland
Alleen voor volwassenen 
Bij te boeken vanaf het basis arrangement.

Meer tonen

Paintball spellen

Wanneer je bij Strandheem een paintball spel gaat spelen word je altijd geïnstrueerd en begeleid door ervaren instructeurs. Ook heb je bij ons ruime keuze uit verschillende paintball spellen. Dat betekent dat er voor elk wat wils is. Zodra jullie arriveren bij Strandheem krijgen jullie een persoonlijke coach toegewezen die jullie gedurende het spel zal ondersteunen. Heb je een vraag? Dan doen wij ons best om deze zo goed en uitgebreid mogelijk te beantwoorden. Daarbij wordt veiligheid continu scherp in de gaten gehouden

Save the President (Bodyguard)
Capture the Flag
Eliminate (Het Rambo spel)
Shoot the Rabbit (Bachelor parties)
Search the Bomb
Attack the fortress (Bestorm het fort)

Save the President(Bodyguard):

Er wordt één persoon verkozen tot president. De personen die bij de president in het team zitten, moeten hem ongeschonden naar een andere locatie zien te brengen. Het doel van het andere team is om een aanslag te plegen op de president. Het team dat zijn opdracht weet te vervullen wint!

Capture the Flag:

Dit is hét klassieke paintball spel waarbij je uithoudingsvermogen op de proef wordt gesteld. Het doel is om de vlag van de tegenpartij te bemachtigen. Is dit niet gelukt? Niet getreurd, alle spellen worden twee keer gespeeld. Je kan dus revanche nemen!

Eliminate(Het Rambo spel):

In dit spel is het de bedoeling dat je als een ware Rambo iedereen uitschakelt. Ben je als enige overgebleven? Dan staat je een knallende prijs te wachten!

Shoot the Rabbit (Bachelor parties):

Dit spel is speciaal ontwikkeld voor leuke vrijgezellenfeestjes. En laten we eerlijk zijn, als ‘vrijgezel’ ben je dan eigenlijk altijd het haasje. Tijdens dit spel wordt je dat ook in letterlijke zin. De bruid of bruidegom in spe wordt in een konijnenpak gehesen en opgejaagd door de rest van de groep. Strandheem maakt het gelukkig goed met een leuk aandenken wanneer het spel afgelopen is!

Search the Bomb:

In tegenstelling tot het spel met de vlag die je moet bemachtigen, moet je hier de bom zien te vinden en bij het andere team droppen. Niet gevreesd, de bom zal niet in je handen ontploffen!

Attack the fortress (Bestorm het fort):

In dit spel is er een aanvallende en een verdedigende partij die strijden om een fort. Deze moeten de verdedigers zien te beschermen door alle aanvallers te elimineren. Als dit lukt, hebben ze gewonnen. Lukt het de aanvallers om te infiltreren en alle verdedigers uit te schakelen, dan hebben zij gewonnen. Lijkt simpel, maar niets is zoals het lijkt!

Meer tonen

Terrein

Paintball terrein

Ons terrein bij Strandheem in Groninger Opende is één van de meest spectaculaire en gevarieerde Paintball terreinen van Nederland. Het beslaat 3 velden en is voorzien van een groot aantal schuilplaatsen.
Bomen, heuvels struiken en sluippaadjes dragen ertoe bij dat de spanning stijgt!  De forten zijn ruim genoeg om met meerdere personen je team in stand te houden. Bovendien zijn ze perfect gecamoufleerd, zodat je onopgemerkt de vijand in de val kan lokken.

Het Paintball basiskamp, de safetyzone

De safetyzone is de plaats waar je telkens terugkeert als je geraakt bent. Hier wachten gekoelde drankjes en diverse snacks op uitgeputte strijders. Als je wilt kun je het verdere verloop van het spel volgen achter de veiligheids netten. Je hebt een prima zicht op een van de vlaggenforten (nou niet gelijk iedereen verraden natuurlijk).
Er staat een grote legertent opgeslagen om beschutting te bieden tegen wat voor weer dan ook. Aan de grote picknick tafels kun je uitpuffen en je weer klaar maken voor de volgende battle.

Omgeving Strandheem Adventures

Welkom op een van de mooiste natuurgebieden in het noorden van Nederland. Strandheem Adventures ligt op een unieke locatie, goed bereikbaar vanaf de A7 tussen Drachten en Groningen, hier neemt U de afslag Surhuisterveen, en voor U het weet bent U gearriveerd bij Strandheem Adventures. Naast de bosgebieden is er ook een schitterend zandstrand waar op zomerse dagen enkele honderden badgasten vertoeven. In deze prachtige omgeving zijn tal van opties mogelijk voor U en uw familie, vrienden of collega’s van het werk.

Naast Paintball hebben wij ook uitgebreide accommodaties, voor viering van uw bruiloft, bedrijfsfeest, jubilea of vergadering. Tevens kunt U complete buffetten bij ons boeken, hieraan zijn geen grenzen wat betreft het aantal bezoekers.

Buiten en Actief

Voor een gezond stukje (ont)spanningVeiligheid & kwaliteit voor optimaal speelplezier bij Strandheem Adventures in Opende!

Meer tonen

Bereikbaarheid

Strandheem Adventures ligt op de grens van Friesland, Groningen en Drenthe en is goed bereikbaar via de afslag A7 Surhuisterveen. Volg hier de borden Strandheem (Paintball en Outdoor)en voor u het weet bent u gearriveerd op ons prachtige terrein, met ruime gratis parkeergelegenheid aangrenzend aan onze paintballvelden en outdoor terrein.

Navigatieadres:
(Tegenover), Parksterdwarsweg 1,  Opende

Meer tonen

Offerte aanvragen

Voornaam *
Achternaam *
Bedrijfsnaam
E-mailadres *
Telefoonnummer
Aantal personen
Interesse in
Extra opties (volwassenen)
Datum
Begintijd
Opmerkingen