Kinderpaintball

Vanaf € 15,00 p.p.

Geweldig, superstoer én kindveilig

Als er één activiteit is die kinderen heel erg gaaf vinden, dan is het Kinderpaintball. En dat begrijpen we natuurlijk helemaal. Want ze mogen paintballmaskers op en camouflagepakken aan. Daardoor zien ze er stuk voor stuk heel sterk uit. Vervolgens ontvangen ze echte kinderpaintball-geweren.

Kinderpaintball Avontuur

Prijs: € 15,00 per persoon (vanaf 10 personen)
€ 150,00 per groep (6 tot 10 personen)
Ervaring: Een spannend paintballavontuur aangepast voor kinderen vanaf 8 jaar.
Duur: Geniet van 2 uur vol actie en plezier.

Inclusief:

 • Stoer paintballmasker
 • Cool camouflagepak
 • Eigen speelveld voor de jonge avonturiers
 • Speciaal ontworpen kinderpaintball-pistool.
 • Deskundige instructeur voor veiligheid en begeleiding.
 • Pauze met heerlijke ranja en smakelijke chips.
 • Gratis toegang tot het prachtige recreatiepark

Een onvergetelijke dag vol avontuur en spel voor de jonge ontdekkingsreizigers!

Meer tonen
Kinderpaintball

Heel vet

Kinderen in hun kracht zetten. Het gevoel geven dat ze de hele wereld aankunnen. Dat voelt goed. Helemaal wanneer ze glunderen van plezier. Wat wij vaak horen is ‘heel vet’ als ze het terrein van Strandheem Adventures betreden. Hier en daar staan schansen, er zijn obstakels en bomen. Een compleet op Kinderpaintball afgestemd speelterrein voor kinderen. Hier kunnen zij trots rondrennen en schieten met 100 paintballs per kind. Dat is genoeg voor 2 uur lang speelplezier! Wauw, actie!

Meer tonen

Veilig en met begeleiding

Het avontuur gaat beginnen!

De kinderen leven zich compleet uit met Kinderpaintball op één van de paintballvelden. Ook voltooien ze verschillende opdrachten, net als bij de volwassenen. Er zijn wel twee cruciale verschillen. Ten eerste zijn de verfballetjes kleiner dan bij die oudjes. Ten tweede schieten de speciale kindergeweren zachter. Daarom mogen we deze activiteit gerust kindveilig en kindvriendelijk noemen. Het speelplezier staat immers voorop en dát is volop aanwezig, reken maar.

Meer tonen

Geniaal en grappig kinderfeestje

Vanzelfsprekend behoort kinderpaintball tot de geniaalste en grappigste kinderfeestjes.

Vandaar valt deze activiteit prima te omschrijven als het beste idee voor een vermakelijk kinderfeestje. Het groepsuitje voor kinderen kun je reserveren vanaf 10 kinderen. Ze spelen altijd samen (niet met kinderen van andere groepen) op hun eigen veld. Hoewel, samen… Ze nemen elkaar onder vuur! Gelukkig geeft een professionele instructeur heel goed uitleg aan de kinderen hoe alles werkt.

Meer tonen

Wat kun je verwachten?

Het meest vette heldenfeestje, al zeggen we het zelf!

Het paintballen is zo uitdagend, dat de helden vol enthousiasme het eens zullen zijn: Dit was het leukste kinderfeestje ooit! Ga tekeer met de te gekke games en missies en altijd alleen met je eigen groep.

Het arrangement Kinderpaintball duurt 2 uren van ontvangst tot afsluiting

 • Ontvangst door één van onze ervaren instructeur
 • Je krijgt een camouflage overall uitgereikt
 • Instructies over het wapen en veiligheid
 • Vervolgens krijg je het paintballmasker en in de safezone je eigen paintballgun met 100 paintballs verdeeld over het arrangement
 • Je gaat met je instructeur je eigen veld in en speelt de verschillende spelvarianten
 • Halverwege het arrangement heb je een pauze met ranja en een zakje chips
Meer tonen

Geïnstrueerd én begeleid door ervaren instructeurs

Zodra jullie arriveren op het terrein van Strandheem Adventures, staat jullie persoonlijke instructeur/coach tot jullie beschikking.

Hij zal jullie gedurende de vele spellen waar nodig ondersteunen, en bij staan voor de eventuele vragen en hier een goed antwoord op geven. Verder zal jullie Instructeur ook enkele spelmethodes met jullie doorlopen en niet te vergeten het nodige uitleggen over de veiligheidsaspecten. Mochten er meerdere groepen, of grote aantallen deelnemers zich op het Kinderpaintball gebied bevinden, dan zullen er meerdere bekwame instructeurs aanwezig zij. Jullie spelen altijd met je eigen groep en op je eigen omheinde veld om een goed en veilig verloop van het spel te garanderen.

Onze instructeurs zijn allen bekwame sport instructeurs met meerdere jaren ervaring op het gebied van begeleiding en ondersteuning in diverse aanverwante activiteiten.

Meer tonen

Paintball - Attack the fortress

In dit spel is er een aanvallende en een verdedigende partij. De verdedigende partij krijgt de macht over één fort.

Zij blijven in een cirkel van 20 meter rond het fort. De aanvallende partij sluipt vanaf diens fort naar de verdedigers.

Het doel van de aanvallers is het fort van de tegenstander te veroveren. Zij moeten echter eerst alle verdedigers uit het fort schieten voordat ze één been in het fort mogen zetten! Pas dan hebben ze gewonnen.

De verdedigende partij wint als alle aanvallers uitgeschakeld zijn. Lijkt simpel, maar blijkt toch moeilijker dan je denkt.

Meer tonen

Paintball - Capture the flag

Als je van actie, avontuur en spanning houdt, dan is Kinderpaintball echt een spel voor jou. Je moet niet terugdeinzen voor een potje tijgeren, verf in je haar of zweet op je rug.

Samenwerking, strategie en enthousiasme zijn de ingrediënten voor een spetterende dag! Spelend in overall en uitgerust met gezichtsbescherming en verfgeweer probeer je de tegenstanders te raken met verfballetjes.

Maar pas op!
Anderen liggen op de loer om ook jou uit te schakelen. De spanning is te snijden wanneer je het vijandelijke vlaggenfort benadert. Als je de vlag bemachtigd hebt, breng je deze terug naar het eigen fort. Lukt dit alles zonder geraakt te worden door vijandelijk vuur… Verf, dan heeft jouw team het spel gewonnen. Maar juich niet te vroeg want er zijn meerdere spelen op een dag.

Meer tonen

Offerte aanvragen

Voornaam *
Achternaam *
Bedrijfsnaam
E-mailadres *
Telefoonnummer
Aantal personen
Interesse in
Extra opties (volwassenen)
Datum
Begintijd
Opmerkingen