Partycentrum Drachten

Zalen voor Elk Evenement bij Partycentrum Drachten

Bij Partycentrum Drachten heb je de luxe van keuze uit verschillende zalen, elk ontworpen om aan al je evenementbehoeften te voldoen. Onze ruime zalen bieden veelzijdigheid en comfort voor zowel grote als kleine gezelschappen. Het buiten-terras voegt een extra dimensie toe, compleet met een podium voor allerlei vormen van entertainment.

Creëer de Perfecte Setting
Of je nu een bedrijfsbijeenkomst, een bruiloft of een verjaardagsfeest organiseert, we staan klaar om je te adviseren over de ideale indeling van de zaal. Ons ervaren team denkt graag met je mee om je programma te perfectioneren. We streven naar een naadloze afstemming op jouw wensen en smaak, zodat je evenement een onvergetelijke ervaring wordt.

Buiten-Terras
Geniet van het schilderachtige buiten-terras. Dit is niet zomaar een plek; het is een ruimte waar entertainment tot leven komt onder de open hemel. Of het nu gaat om livemuziek, speeches of andere performances, ons terras biedt de perfecte ambiance voor jouw speciale gelegenheid.

Koninklijke Horeca Ervaring bij Partycentrum Drachten Strandheem

Bij Partycentrum Drachten Strandheem gaan we verder dan alleen het bieden van een locatie; we creëren een koninklijke ervaring op het gebied van eten en drinken. Als trotse leden van Koninklijke Horeca Nederland hanteren we de hoogste kwaliteitsstandaarden om ervoor te zorgen dat jouw evenement of bijeenkomst niet alleen speciaal is, maar ook culinair onvergetelijk.

Culinaire Verfijning
Of je nu kiest voor een ontspannen borrel of een sfeervolle barbecue, onze culinaire opties tillen je evenement naar een hoger niveau. Laat je zintuigen prikkelen door onze heerlijke borrelhapjes, speciaal bereid om te delen met vrienden, familie of collega’s. Elk gerecht weerspiegelt onze toewijding aan kwaliteit en smaak.

Gastvrijheid op Z’n Best
Bij Partycentrum Drachten Strandheem geloven we in echte gastvrijheid. Ons team staat klaar om je te verwelkomen op onze toplocatie en ervoor te zorgen dat elk moment van je evenement wordt omhuld met warmte en zorg.

Samen Vieren in Stijl
Of je nu een formele bijeenkomst plant of een informeel samenzijn, we kijken ernaar uit om je te verwelkomen in onze koninklijke omgeving. Laat ons weten wat je in gedachten hebt, en we zorgen ervoor dat elk detail klopt.

Bij Partycentrum Drachten Strandheem beleef je niet alleen een evenement; je maakt deel uit van een koninklijke culinaire ervaring.

Heeft u iets te vieren? Dan gaat u naar Het Strandheem!

De ingrediënten van een feest, voor iedereen:

  • Voor elk gezelschap het beste feest.
  • Binnen of buiten, iets ondernemen of lekker zitten.
  • Naar eigen smaak en sfeer.
  • De accomodatie(s)