Partycentrum Friesland

Welkom bij Het Strandheem, Partycentrum Friesland: Dé Plek om te Vieren!

Bij Het Strandheem, Partycentrum Friesland maken we van elk moment een feest! Of je nu een receptie, verjaardag, personeelsfeest, buurtbijeenkomst, verenigingsfeest of een familiedag wilt vieren, wij staan klaar om er een onvergetelijke gebeurtenis van te maken. Bij Strandheem Partycentrum Drachten organiseren we feesten voor jong en oud, helemaal volgens jouw eigen sfeer en wensen, zowel binnen als buiten.

De Leukste Uitjes bij Het Strandheem
Organiseer de leukste uitjes bij ons! Ons ruim opgezette complex biedt diverse zalen en terrassen, waardoor we zowel intieme pubquizzen voor kleine gezelschappen, als groots opgezette familiedagen of themafeesten voor een groot publiek kunnen faciliteren. Voor al onze uitjes staat centraal dat jij volledig de invulling bepaalt, aangepast aan jouw smaak en gewenste sfeer.

Ingrediënten voor het Perfecte Feest.
Bij Het Strandheem geloven we dat de beste feesten samengesteld worden uit een mix van elementen. Of je nu binnen of buiten wilt zijn. Actief wilt deelnemen aan activiteiten of gewoon lekker wilt ontspannen, bij ons bepaal je het zelf. Onze diverse accommodaties bieden de ideale setting voor jouw specifieke wensen.

Voor Iedereen, Het Beste Feest.
Of het nu gaat om een intiem samenzijn of een grootschalig evenement Bij Het Strandheem hebben we de expertise om van elk feest een succes te maken. Geef je feest de juiste smaak en sfeer, ondersteund door onze uitstekende accommodaties.

Bij Het Strandheem draait het om meer dan vieren; het draait om het creëren van onvergetelijke momenten.

Ontdek Onze Sfeervolle Zalen bij Partycentrum Friesland Strandheem

Bij Partycentrum Friesland Strandheem hebben we een scala aan prachtige zalen waaruit je kunt kiezen. Of je nu een intieme bijeenkomst wilt organiseren of juist een grootschalig evenement. Onze zalen zijn veelzijdig en geschikt voor elk gezelschap. Met een buiten-terras, bieden we de perfecte setting voor allerlei vormen van entertainment. Onze ervaren teamleden adviseren je graag over de ideale zaalindeling en helpen bij het vormgeven van het programma. Helemaal afgestemd op jouw wensen en smaak.

De Voordelen van Onze Zalen:

  • Veelzijdigheid: Of je nu een klein gezelschap of een grote groep hebt, onze zalen passen zich moeiteloos aan aan de omvang van je evenement.
  • Buiten-Terras: Geniet van de frisse lucht op ons buiten-terras, compleet met een podium voor diverse vormen van entertainment, van livemuziek tot toespraken.
  • Persoonlijk Advies: Ons toegewijde team staat klaar om je te adviseren bij het kiezen van de juiste zaalindeling en om je te helpen bij het plannen van een programma dat aan al je verwachtingen voldoet.
  • Maatwerk: Bij Partycentrum Friesland Strandheem begrijpen we dat elk evenement uniek is. Daarom zorgen we ervoor dat onze zalen zich flexibel aanpassen aan jouw behoeften en voorkeuren.

Ontdek de veelzijdigheid van onze zalen en geef je evenement de perfecte ruimte bij Partycentrum Friesland Strandheem!