Personeelsuitje Drachten

Personeelsuitje Drachten op Maat!

Ben je op zoek naar dé perfecte locatie voor jullie bedrijfsuitje in Drachten? Strandheem heeft alles in huis om van jullie personeelsuitje een onvergetelijke ervaring te maken! Of je nu houdt van avontuurlijke activiteiten, gezellige themafeesten, of een ontspannen setting aan het water, bij ons is alles mogelijk.

Activiteiten op Maat:

Strandheem biedt een breed scala aan activiteiten, van uitdagende paintball en outdoor avonturen tot sfeervolle themafeesten. We creëren bedrijfsuitjes op maat, aangepast aan jullie wensen en voorkeuren. Of je nu een kleine afdeling hebt of een groot bedrijf, we hebben arrangementen die passen bij groepen van 10 tot 1000 personen.

Unieke Setting aan het Water:

Onze locatie aan het water met privéstrand biedt een unieke setting voor jullie personeelsuitje. Weg van de drukke werkplekken kunnen jullie genieten van plezier en ontspanning in het hart van Noord-Nederland. Laat de drukke werkdagen achter je en dompel je onder in een superorigineel personeelsuitje in Drachten.

Culinair Genieten:

Naast leuke activiteiten zorgen we ook voor heerlijk eten en drinken. Onze culinaire arrangementen variëren van een ontvangst met koffie, thee en cake tot gezellige borrels met smakelijke hapjes. De barbecue is een populaire optie voor wie houdt van lekker eten in een informele setting.

Budgetvriendelijke Opties:

Bij Strandheem begrijpen we dat elk bedrijf een verschillend budget heeft voor bedrijfsuitjes. Daarom bieden we flexibele opties die passen bij diverse budgetten. Wil je weten wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat we samen een onvergetelijk personeelsuitje kunnen plannen.

Centrale Ligging & Bereikbaarheid:

Strandheem is centraal gelegen naast Drachten, op de grens van Friesland, Groningen en Drenthe, direct aan de A7 bij afslag Frieschepalen. Onze locatie beschikt over ruime parkeergelegenheid voor zo’n 700 auto’s, en parkeren is uiteraard gratis.

Laat Strandheem jullie bedrijfsuitje in Drachten organiseren en maak er samen met je collega’s een onvergetelijke dag van!