Personeelsuitje Friesland

Personeelsuitje Friesland op een Unieke Locatie!

Wil je jullie personeelsuitje Friesland onvergetelijk maken? Strandheem is dé plek waar de leukste uitjes tot leven komen! Of je nu een intieme pubquiz wilt organiseren voor een klein gezelschap of een groots themafeest voor het hele bedrijf, bij ons is alles mogelijk. We hebben diverse zalen en terrassen, zodat je de invulling van jullie dag en/of avond volledig naar eigen smaak en sfeer kunt vormgeven.

Ingrediënten van een Geslaagd Feest:
  • Goede Sfeer: Bij Strandheem staat de goede sfeer centraal. Of het nu gaat om een informele borrel of een spetterend themafeest, we zorgen voor de perfecte ambiance waar iedereen zich op zijn gemak voelt.
  • Lekker Eten: Culinaire verwennerij mag niet ontbreken! Geniet van heerlijke gerechten en drankjes, bereid met de beste ingrediënten uit de regio. Kies voor een ontvangst met koffie, thee en cake of ga voor een gezellige borrel met smakelijke hapjes. De barbecue is ook altijd een populaire keuze.
  • Leuke Activiteiten: Bij Strandheem hebben we diverse activiteiten die passen bij elk gezelschap. Of jullie nu van avontuur houden met paintball en outdoor activiteiten of liever een ontspannen pubquiz doen, wij hebben voor ieder wat wils.
  • Persoonlijke Aandacht: Wij begrijpen dat elk bedrijf uniek is. Daarom bieden we persoonlijke aandacht en maatwerk. Van kleine afdelingen tot grote bedrijven, we zorgen ervoor dat het programma past binnen jullie voorwaarden en wensen.
  • Unieke Locatie: Onze locatie aan het water in Friesland biedt een unieke setting voor jullie personeelsuitje. Met diverse zalen en terrassen is er genoeg ruimte om het feest naar eigen inzicht vorm te geven.

Wil je een personeelsuitje organiseren dat indruk maakt? Neem vrijblijvend contact met ons op, en samen maken we van jullie personeelsuitje in Friesland een memorabel evenement!

Hele jaar open

Bij Strandheem is er ontzettend veel mogelijk als het gaat om bedrijfsuitjes.Wij zijn het gehele jaar door geopend en bieden zowel binnen als buiten uitgebreid mogelijkheden. Wilt u werken aan teambuilding met collega’s, een leuke binnen activiteit of gewoon of bijkletsen en lekker eten. Wij zorgen er samen met u voor dat uw Personeelsuitje Friesland onvergetelijk wordt.

Arrangementen en meer activiteiten
Partycentrum Strandheem biedt jullie Personeelsuitje Friesland verschillende arrangementen aan. Zo combineer je deze activiteit eenvoudig met een barbecue of een complete middag. Ook is het mogelijk om het uitje te combineren met de andere activiteiten bij Partycentrum Strandheem. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Kijk ook bij Uitjes op onze website voor een volledig overzicht van de opties.
Koninklijke horeca
Bij Partycentrum Strandheem zijn er interessante combinaties mogelijk qua eten en drinken. We hanteren hoge kwaliteitsstandaarden en we zijn aangesloten bij Koninklijke Horeca Nederland. Geniet van de borrel en/of de barbecue. Proef van de heerlijke borrelhapjes en vier deze feestelijke dag met je collega’s. We kijken er naar uit om jullie gastvrij te ontvangen bij onze toplocatie.