Personeelsuitje

Een Onvergetelijk Personeelsuitje bij Strandheem!

Bij Strandheem begrijpen we dat een succesvol personeelsuitje draait om de juiste combinatie van activiteiten, een unieke setting, heerlijk eten, en dat alles onder één dak. Daarom bieden wij een scala aan mogelijkheden om een onvergetelijk personeelsuitje te organiseren.

Activiteiten voor Iedereen:
Of je nu op zoek bent naar themafeesten, avontuurlijke uitjes, of een ontspannen dag in de buitenlucht, wij hebben het allemaal. Ons terrein met privéstrand aan het water biedt een unieke setting voor allerlei activiteiten. Denk aan uitdagende outdoor ervaringen, creatieve themafeesten en diverse andere leuke uitjes.

Maatwerk voor Uw Wensen:
Elk bedrijf is uniek, en daarom bieden we maatwerk. Vanaf het moment van ontvangst tot de afsluitende feestavond verwerken we al jullie wensen in een programma dat perfect past binnen de gestelde voorwaarden. Of je nu een klein team of een grote afdeling hebt, wij kunnen een programma op maat maken voor elk gezelschap.

Heerlijk Eten en Drinken:
Naast de activiteiten zorgen we voor heerlijk eten en drinken, waarbij we gebruikmaken van de beste lokale ingrediënten. Kies uit diverse opties: zoals een ontvangst met koffie, thee en lekkernijen, een gezellige borrel met smakelijke hapjes, of een barbecue op ons prachtige terrein.

Diverse Mogelijkheden:
Of je nu kiest voor een spannende activiteit, een ontspannen themafeest, of een combinatie van beide. Wij hebben de faciliteiten en ervaring om jullie personeelsuitje onvergetelijk te maken. Laat ons weten wat je in gedachten hebt, en wij helpen je bij het plannen van een dag vol plezier en teambuilding.

Laat het organiseren van jullie personeelsuitje over aan Strandheem en maak er samen met je collega’s een geweldige dag van!

Voor elk Budget een Onvergetelijk Personeelsuitje!

Bij Strandheem begrijpen we dat elk bedrijf een uniek budget heeft voor het organiseren van personeelsuitjes. Daarom bieden we de flexibiliteit om voor elk budget een op maat gemaakt uitje te verzorgen. Of je nu groots wilt uitpakken of een meer bescheiden viering zoekt, wij staan klaar om jullie wensen om te zetten in een onvergetelijke ervaring.

Budgetvriendelijke Opties:
Dankzij de diverse activiteiten en faciliteiten die we in huis hebben, kunnen we voor ieder budget passende arrangementen aanbieden. Of het nu gaat om een gezellige borrel met collega’s, een avontuurlijk outdoor uitje, of een themafeest, we zorgen ervoor dat jullie personeelsuitje binnen het gestelde budget past.

Neem Vrijblijvend Contact Op:
Wil je meer informatie over de mogelijkheden voor een personeelsuitje binnen jouw budget? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Onze ervaren eventplanners staan klaar om met je te bespreken wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen. Samen creëren we een onvergetelijke dag die past binnen de financiële mogelijkheden.

Centrale Ligging:
Partycentrum Strandheem is centraal gelegen naast Drachten. Op de grens van Friesland, Groningen en Drenthe, direct aan de A7 bij afslag Frieschepalen. Onze locatie is gemakkelijk bereikbaar en beschikt over een ruim parkeerterrein met gratis parkeergelegenheid voor zo’n 700 auto’s.