Scholen paintball

Scholen paintball

Onze jonge gasten krijgen net als de volwassenen allerlei verschillende opdrachten.

Ze spelen twee groepjes tegen elkaar in twee verschillend ingerichte paintballvelden waar je je goed kunt verstoppen of juist snel weg kunt rennen, dat maakt het ontzettend spannend en blijft elk spel weer een sportieve uitdaging! De hiervoor gebruikte paintballpistolen zijn kindveilig getest. Deze paintballpistolen schieten minder hard dan die van de volwassenen en gebruiken een kleiner formaat Paintballetje.

Scholenpaintball voor de leeftijd vanaf 7 tot 15 jaar.

Het minimum aantal om te reserveren is 8 personen. Jullie school of klas speelt altijd samen als groep en hebben tijdens het arrangement de begeleiding van een ervaren buitensportinstructeur. Voor de veiligheid krijgen de kinderen een kinderpaintball-masker en natuurlijk ook een camouflagepak.

Veiligheid & kwaliteit voor optimaal speelplezier bij Strandheem Adventures in Opende.

Veiligheid en begeleiding

Veiligheid staat bij Strandheem Adventures hoog in het vaandel. Daarom jullie na aankomst jullie persoonlijke instructeur/coach tot jullie beschikking. Hij zal jullie gedurende de vele spellen ondersteunen, en bij staan voor de eventuele vragen en hier een goed antwoord op geven. Verder zal jullie Instructeur ook enkele spelmethodes met jullie doorlopen en niet te vergeten het nodige uitleggen over de veiligheidsaspecten. Mochten er meerdere groepen, of grote aantallen deelnemers zich op het paintball gebied bevinden, dan zullen er meerdere bekwame instructeurs aanwezig zijn. Jullie spelen altijd met je eigen groep en op je eigen omheinde veld om een goed en veilig verloop van het spel te garanderen.

  • Kosten voor scholen paintball is €15,00 per persoon.
  • Tijdsduur: 2 uren