Schooluitje Friesland

Schooluitje Friesland

Party en recreatiecentrum Strandheem (Schooluitje Friesland) heeft alles in zich om ingezet te worden als locatie voor uw introductiekamp of sportdag van iedere school. We hebben dan ook al zeer veel scholen mogen ontvangen.

Grote en kleine groepen.

Ons recreatieterrein is ook zeer geschikt voor een scholen sportdagen of afsluiter van het schooljaar. Op het terrein zijn voet en volleybal velden aanwezig en ruimte voor andere spellen, deze zijn vrij te gebruiken voor uw sportdag, dit is ook te combineren met door ons verzorgde activiteit zoals paintball of Olympische Spelen.
Voor scholen en grote groepen hanteren wij kortingsprijzen, informeer naar de mogelijkheden

Introductiedag en Sportdag XL, Schooluitje Friesland

Speciaal voor introductie- en sportdagen voor grote groepen hebben wij  een keuzemenu samengesteld. Een samengesteld programma bestaat uit 8 activiteiten en duurt plm. 150 minuten incl. de uitleg en prijsuitreiking achteraf.

DJ Booth

Er is altijd een DJ Booth aanwezig zodat er tussen de activiteiten door gezellige muziek op de achtergrond te horen is. Dit is ook het verzamelpunt aan het begin en einde van het keuzeprogramma.

Veel verschillende activiteiten

Aan de hand van doordraaischema’s kan iedereen alle activiteiten spelen. Bij elke activiteit is een entertainer of activiteitenbegeleider aanwezig. Voor het winnende team is er een bokaal.

Bereikbaarheid

Schooluitje Friesland Strandheem ligt op de grens van Friesland, Groningen en Drenthe en is goed bereikbaar via de afslag A7 Surhuisterveen. Volg hier de borden Strandheem en voor u het weet bent u gearriveerd op ons prachtige terrein, met ruime gratis parkeergelegenheid aangrenzend aan onze paintballvelden en outdoor terrein