Teambuilding Drachten

Teambuilding in Drachten

bij Partycentrum Strandheem biedt een scala aan mogelijkheden om uw Teambuilding Drachten dichter bij elkaar te brengen. Tijdens vergaderingen kunt u even de benen strekken of bedrijfsthema’s in de praktijk brengen met leuke opdrachten. Ervaren instructeurs begeleiden diverse samenwerkingsopdrachten, zoals de evenwichtsbalk, Mega voetbal, Slinger eiland, Steptocht. Of een combinatie van spellen voor een hele daginvulling. We denken graag met u mee om een passende activiteit/opdracht voor uw team te organiseren.

Groot aanbod

Met een ruim opgezet complex, diverse zalen, terrassen en een breed scala aan arrangementen kunt u eenvoudig Teambuilding Drachten combineren met een barbecue of zelfs een compleet verzorgd weekend. Combinaties met andere activiteiten bij Partycentrum Strandheem zijn ook mogelijk. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Of bekijk Uitjes, Paintball, Outdoor, Themafeesten en Eten en drinken op onze website voor een volledig overzicht van de opties.

Borrel, lunch of buffet

Partycentrum Strandheem is een ideale locatie voor Teambuilding Drachten, dankzij de fraaie ligging bij het water en het centrale karakter van de locatie. Geniet van ontvangst met koffie, thee en cake, naborrels met heerlijke borrelhapjes, of kies voor een barbecue, koud/warm buffet, allemaal populaire opties. We kijken ernaar uit u te verwelkomen bij Partycentrum Strandheem!