Teambuilding Groningen

Teambuilding Groningen

Even de benen strekken tijdens de vergadering of uw bedrijfsthema’s in de praktijk brengen tijdens een aantal leuke opdrachten. Om de neuzen allemaal dezelfde kant op te krijgen kunt u onder begeleiding van een ervaren instructeur verschillende samenwerkingsopdrachten doen. Bijvoorbeeld: De evenwichtsbalk, Mega voetbal, Slinger eiland, Steptocht, of een combinatie van spellen voor een hele daginvulling.Wij denken graag met u mee en organiseren een passende activiteit/opdracht voor uw team. Een leuke activiteit om even de zinnen te verzetten of uit te waaien of de diepte in onder leiding van een coach.

Groot aanbod in teamuitjes

Het leukste Teambuilding Groningen organiseer je namelijk bij ons! Doordat wij een ruim opgezet complex hebben met diverse zalen en terrassen en een groot aanbod van verschillende arrangementen combineer je deze de uitjes eenvoudig met een barbecue of tot een compleet verzorgd weekend. Ook is het mogelijk om het de uitjes combineren met de andere activiteiten bij Partycentrum Strandheem. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Kijk ook eens bij UitjesPaintball, Outdoor of Themafeesten en Eten en drinken op onze website voor een volledig overzicht van de opties.

Borrelen, lunchen of barbecueën

Partycentrum Strandheem is de gedroomde locatie voor een Teambuilding Groningen, dankzij de fraaie ligging bij het water en het centrale karakter van de locatie. Een bijkomend voordeel is het lekkere eten en drinken. Kies voor een ontvangst met koffie, thee en cake en voor een naborrel met heerlijke borrelhapjes. Of ga voor de barbecue of koud/warm buffet, een populaire optie. We zien jullie snel bij Partycentrum Strandheem!